shirley ruiter

Kent 0 personen

Burg. staat -
Woont in -

  Bekijk het volledige profiel van shirley ruiter en al je andere schoolgenoten!

  In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  shirley ruiter heeft 1 klassenfoto's en kent 0 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkent?

  Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  Aanmelden

  ik moest altijd over het spoor viaduct heen om naar school te komen.

  ik moest altijd over het spoor viaduct heen om naar school te komen. En leuk wandelingetje..... alleen toen het zo`n dikke mist was dat je geen twee meter kon zien was het wel even eng. Het schoolhoofd (of een leraar) heette mijnheer Kersbergen.

  Gerbrandyschool, 1962

  ik herinner me niet veel meer van deze school.

  ik herinner me niet veel meer van deze school. we hadden een schat van een lerares voor Scheikunde, maar ik ben haar naam kwijt. We zijn met een schoolreisje eens naar de Veluwe geweest naar het Koos Vorrink huis en hebben pannekoeken in de hoofdstraat van het stadje gegeten en een nachtwandeling (vossenjacht) Er kwamen militairen op bezoek om een soort lezing te geven.

  Prinses Beatrixschool, 1971

  ik heb hier twee "richtingen" gevolgd de zogenaamde praktijk en de theorie kant en daar ook examen in gedaan.

  ik heb hier twee "richtingen" gevolgd de zogenaamde praktijk en de theorie kant en daar ook examen in gedaan. Ik herinner me nog onze lerares voor koken, mevrouw Bakker. En ik herinner me nog dat de LTS aan de overkant van het sportveld was.....

  Licht Liefde en Leven, 1968

  ?