Shirley Janssen

Kent 0 personen

NA
Woont in -

  Bekijk het volledige profiel van Shirley Janssen en al je andere schoolgenoten!

  In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  Shirley Janssen heeft 0 klassenfoto's en kent 0 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkent?

  Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  Aanmelden

  De sfeer in de klas.

  De sfeer in de klas. Het vriendinnenclubje : Jolanda, Esther, Davorah. He jongensclubje: Patrick, Tony, Sander. Het mooiste was de afscheidsweek in de 6e klas. Iedereen huilen daar op Ameland! Heb een supertijd gehad op die school! Leraar Jantje (klas 4) is nooit meer uit mijn geheugen te slaan.

  St Jan de Doper, 1979

  Het leukst wat ik me kan herinneren van deze school was de hechte club vrienden die we hadden! Een ontzettend leuke tijd met hele foute leraren (bianchi, kuyken).

  Het leukst wat ik me kan herinneren van deze school was de hechte club vrienden die we hadden! Een ontzettend leuke tijd met hele foute leraren (bianchi, kuyken). Mijn grootste vriending was Fairy Talsma...zag dat ze hier ook was ingeschreven! En dan had je ook nog de concierge...kick...wie kent hem niet!! Topper van de school!! Verdere vrieden waren Marc van Steenbeek, Marcel....., Vicky, Raymond, Dino, Patrick. Gewoon een toptijd gehad op die school! In 4 mavo begon ik met Sandra Beuer om te gaan en dat is nog altijd mijn grote vriendin.

  Katholiek College Amsterdam..., 1985

  ?