shirley douwstra

Kent 0 personen

NA
Woont in -

  Bekijk het volledige profiel van shirley douwstra en al je andere schoolgenoten!

  In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  Registreer gratis
  • Mijn klassenfoto's 3

  shirley douwstra heeft 3 klassenfoto's en kent 0 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkend?

  Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  • Mijn herinneringen 4

  Ik had even iets verkeerd gedaan.

  Ik had even iets verkeerd gedaan. Ik ben ingelogt op de account van mijn nichtje. Mijn naam is Gradie Wensink en ik zat dus op de Koningin Beatrix school.

  2007, shirley douwstra

  Ik heb op deze school gezeten van 1964 tot 1971.

  Ik heb op deze school gezeten van 1964 tot 1971. Natuurlijk ken ik meester krijtenberg nog e juffvrouw wijnmalen en niet te vergeten juffvrouw goud en timmermans. Ik zie allemaal leuke foto s staan van mijn ouwde school maar ik heb hier zelf niets meer van. Misschien zijn er mensen die nog foto s hebben waar ik ook op sta. Ik zou het leuk vinden om deze te zien.

  2007, shirley douwstra

  Ik heb het op de populier altijd wel naar mijn zin gehad.

  Ik heb het op de populier altijd wel naar mijn zin gehad. Had twee goeie vriendinnen op school en heb met allebei nog contact Gaby van renen en Anita Biharie. Eigenlijk is mijn grappigste herinnering dat ik bij van Pelt moest komen omdat ik een foto van shashi op het prikbord had gehangen met een contactadvertentie eronder... Meneer den boer van echt mijn ergste nachtmerie!! Ow hoe kan ik het vergeten... mijn skipak! Jeetje wat was ik hopeloos toen!

  2006, shirley douwstra
  ?