Bekijk het volledige profiel van Shelly Termont en al je andere schoolgenoten!

In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  • Mijn klassenfoto's 0

Shelly Termont heeft 0 klassenfoto's en kent 0 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkend?

Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  • Mijn herinneringen 2

ontzettend gelachen altijd met...

ontzettend gelachen altijd met Mirjam en Marika op de fiets. Bijna altijd te laat. Weten jullie nog dat we nog eens omgeblazen zijn door een vrachtauto? Doordat het iets te gezelllig was bleef zo ongeveer de hele klas zitten in de derde, dus zo erg was het ook weer niet om dat jaar niet over te gaan. Veel omgegaan met Mirjam, Joyce, Martine, en vast nog veel meer mensen, maar ik herrinner me al hun namen niet zo. Ook mijn eerste echte zoen gekregen trouwens in de brugklas of in de 2e dacht ik. En de vrijdagmiddag he? Die was in Markt 15 ook altijd enorm gezellig. En de musical Cabaret. Die was ook top.

2004, Shelly Termont

vriendinnen Annet, Esther, Mir...

vriendinnen Annet, Esther, Mirjam, Marika, Jantine. Altijd een beetje verliefd geweest op Jeroen. Ik herriner me nog heel goed dat we eens een invalles van juffrouw Joti? hadden en ik had kauwgom in mijn mond. Dat mocht natuurlijk niet en ik werd dan ook vriendelijk verzocht om het weg te gooien, dat deed ik maar vervolgens heb ik toch weer een nieuwe gepakt. Toen werd ik eruit gestuurd en moest ik naar meester Wim toe. Die pakte me niet al te vriendelijk beet aan mijn oor en kin en daardoor leerde ik het wel af! Annet en Esther herinneren jullie je ons boombrand avontuur nog? Ik zie nog voor me hoe Annet maar steeds in die brandende boom bleef zitten omdat ze niet durfde te springen. En wij maar roepen: " je kan beter wat breken dan verbranden". Of in het huisje achter in de tuin bij Marika, was ook altijd lol, hadden we altijd een soort van clubje. En Marika, weet je nog dat we Tina Turner en David Bowie waren?

2004, Shelly Termont
?