shelly groningen

Kent 0 personen

RELATION , 3 kinderen
Woont in -

  Bekijk het volledige profiel van shelly groningen en al je andere schoolgenoten!

  In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  shelly groningen heeft 0 klassenfoto's en kent 0 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkent?

  Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  Aanmelden

  Eerst lds leuke tijd !!!.

  Eerst lds leuke tijd !!!.Daarna de mds , helaas niet afgemaakt maar wel een hele leuke schooltijd gehad. met oa sandy dennis remco wanda robin robbin dennis sickman monica sandra en nog vele andere mijn schooltijd was super!

  Kweekschool voor de handel, 1986

  het is ondertussen best een tijdje terug maar ik kan me nog herinneren dat we met pasen met zo'n broodstok door de buurt liepen.

  het is ondertussen best een tijdje terug maar ik kan me nog herinneren dat we met pasen met zo'n broodstok door de buurt liepen.

  Kleuterschool De Kwikstaart, 1978

  ik ben begonnen bij juf marja de zwart en toen heel lang (drie jaar) meester fred ijselstijn en als laatste juf thea koster.

  ik ben begonnen bij juf marja de zwart en toen heel lang (drie jaar) meester fred ijselstijn en als laatste juf thea koster.Erg leuke schooltijd gehad kan me nog veel namen herinneren ben erg benieuwd hoe het met hun gaat. diana, johnny, barry, michael, boy,ricardo(andere klas) .

  De Cabotschool, 1980

  ?