sheila C.R.M.troeman

Kent 0 personen

ASK_ME , 1 kinderen
Woont in -

  Bekijk het volledige profiel van sheila C.R.M.troeman en al je andere schoolgenoten!

  In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  Registreer gratis
  • Mijn klassenfoto's 0

  sheila C.R.M.troeman heeft 0 klassenfoto's en kent 0 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkend?

  Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  • Mijn herinneringen 3

  zwemlessen op rif en de auto van Orville heeft het opgegeven op de brug weekend Lagoen met Charlie Dorego met de hele aardrijkskunde groep van O3B, machtig.

  zwemlessen op rif en de auto van Orville heeft het opgegeven op de brug weekend Lagoen met Charlie Dorego met de hele aardrijkskunde groep van O3B, machtig.Feesten met Errol "El Toro Colina"

  2004, sheila C.R.M.troeman

  zaten in gekke H3B in de luchtballon Fides Elemzoon, Naurine Kusters, Lelia Martines, Lillian Jansen,Bertil Pietersz, Ruthline Zimmerman,Sharine Obispo,Lucia Halman etc Bongers, Jonis ,van Andel en Pater Oeverhaus, wat hebben wij die heilige man het leven

  zaten in gekke H3B in de luchtballon Fides Elemzoon, Naurine Kusters, Lelia Martines, Lillian Jansen,Bertil Pietersz, Ruthline Zimmerman,Sharine Obispo,Lucia Halman etc Bongers, Jonis ,van Andel en Pater Oeverhaus, wat hebben wij die heilige man het leven zuur gemaakt!!

  2004, sheila C.R.M.troeman

  schoolhoofd Mr Overkamp, school heette in die tijd Sint Philomena school.

  schoolhoofd Mr Overkamp, school heette in die tijd Sint Philomena school.Ik zat in de 6e bij juf Marten, medell. Scarlet Tweeboom, Joan Hasselmeyer, Helen Passial, Saida Cijntje, Sharon Cicilia,Carissa Tearr etc. etc

  2004, sheila C.R.M.troeman
  ?