Sharon van Dongeren

Kent 0 personen

NA
Woont in -

  Bekijk het volledige profiel van Sharon van Dongeren en al je andere schoolgenoten!

  In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  Registreer gratis
  • Mijn klassenfoto's 0

  Sharon van Dongeren heeft 0 klassenfoto's en kent 0 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkend?

  Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  • Mijn herinneringen 2

  Mijn leukste herinnering is kamp Heino!! Dat was helemaal geweldig.

  Mijn leukste herinnering is kamp Heino!! Dat was helemaal geweldig. Meester Rolvers die dan op de gang de wacht hield - al harmonica spelend - zodat de jongens niet naar de meisjeskamer zouden sluipen en andersom. Favoriete leraren/ leraressen; Rolvers, Tjalling, Van Vuuren, Zebeda, Moonen, Alma.....allemaal eigenlijk. Schoolliefdes........uhmmmm. Even diep graven. In de loop der jaren waren dat er nogal een aantal; Sander Koedijk, Gerald Aitatus, Robbie de Geus, Randy, Albert, Giovanni, Dave. Gsus, over kalverliefdes gesproken!!

  2003, Sharon van Dongeren

  Favoriete herinneringen: alle rebelse acties! De klas halverwege de les verlaten bij de heer Soeklhal, stakingen bij o.

  Favoriete herinneringen: alle rebelse acties! De klas halverwege de les verlaten bij de heer Soeklhal, stakingen bij o.a. Blessing en Houbiers, het hoofd van de Nijs op hol laten slaan....etc. Het weekendje EuroDisney was ook erg gezellig (en vermoeiend vanwege de slapeloze nachten, dankzij onze 'feestjes'!!!!!). De Playbackshow met optredens van o.a. Bülent, Mohamed, Khalid, Alex, Guillermo, Randy, Galton, etc. Favorieten leraren: waren die er dan? Oh, die vent van Wiskunde-A was wel relaxt. Boelens of zo? Schoolliefdes: daar houd ik liever m'n mond over. Vreselijke jaren! Haha!

  2003, Sharon van Dongeren
  ?