Sharon Mozes

Kent 0 personen

DIVORCED
Woont in Oss

  Bekijk het volledige profiel van Sharon Mozes en al je andere schoolgenoten!

  In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  Sharon Mozes heeft 10 klassenfoto's en kent 0 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkent?

  Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  Aanmelden

  Ik zat als eerste bij juffrouw Ans en later bij juffrouw Truus Vrolijk in de klas.

  Ik zat als eerste bij juffrouw Ans en later bij juffrouw Truus Vrolijk in de klas. Dat was echt een schatje! Ook kan ik me de zandbak achter op het schoolplein nog herinneren en de schoolbel en carnaval op de kleuterschool. Heb er geloof ik 2,5 jaar gezeten.

  Kleuterschool St. Janneke, 1979

  Ik weet er niet zo veel meer van, zat meer in de stad als op school, heb nog nooit zoveel gespijbeld.

  Ik weet er niet zo veel meer van, zat meer in de stad als op school, heb nog nooit zoveel gespijbeld... Na een half jaar vonden ze het welletjes en hoefde ik niet meer terug op school te komen. Kennismakingskamp was wel leuk, fietstocht naar Heijen samen met 1 vriendin zijn we met een groep die naar Katwijk ad Maas moesten opgefietst en vervolgens 4 uur te laat aankomen met een lulsmoes van een lekke band! Maar wel véél schik gehad. Iedereen zat bij ons op de kamer muziek te maken of stiekem te roken, wij hadden als enige een 2 persoonskamertje! Bij Minke de klas uitgestuurd vanwege de slappe lach :-)

  VHBO, 1993

  ontzettend leuke tijd gehad, vooral de fuiven in de latere klassen waren leuk (slowen met de leukste jongens van de klas.

  ontzettend leuke tijd gehad, vooral de fuiven in de latere klassen waren leuk (slowen met de leukste jongens van de klas...) Ook de musicals en uitstapjes waren leuk, vooral naar het Wolthuis in Apeldoorn!

  Oranje Nassau School, 1982

  ?