Shane Jessurun

Kent 0 personen

NA
Woont in -

  Bekijk het volledige profiel van Shane Jessurun en al je andere schoolgenoten!

  In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  Registreer gratis
  • Mijn klassenfoto's 0

  Shane Jessurun heeft 0 klassenfoto's en kent 0 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkend?

  Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  • Mijn herinneringen 3

  Hmmm.

  Hmmm.. at altijd teveel lesuren.. t was een verslaving. Ik had me dood gelachen tijdens de stakingen in 2004. 't leek meer op een feest dan een staking. Vooral met de president van de bond van leerkrachten die bezopen zat te dansen op live t.v. Haha... Had de school kort daarna verlaten voor een Amerikaanse.

  2005, Shane Jessurun

  Wellllll Iedereen was vreselijk bang voor Mevr.

  Wellllll Iedereen was vreselijk bang voor Mevr. Weisz. De snoep pauzes die werden georganiseerd tijdens 1993-1995 waren ook leuk. Met d.j en al. Volgens mij was 't leukste jaar voor mij in de 6e klas, wanneer mede studenten "geschocked" werden door Mevr. Weisz.. HAHA.. Ik lachte me dood. Mope's oprapen, ijsjes verkopen, proppen oprapen. Hier heb ik me BESTE vriend, Christian Heymans, leren kennen. Met hem deed ik vanaf toen alles samen.

  2005, Shane Jessurun

  De beste tijd die ik tot nu toe heb gehad.

  De beste tijd die ik tot nu toe heb gehad.. Echt de beste school. Vond de spaanse juf "spang" in der tijd. Hoe heet die ook alweer...Is al een tijd terug he..haha...Niet van els, maar die andere, dan weet je wel wie ik bedoel. Vanaf de 3e mulo was meneer fung loi daar...dus...een 10 was standaar bij zijn reps, hehe. Over spang gesproken eerder...2e mulo wiskunde leraares..die spange...of tewel ze droeg spang aan. Ma ze leek wel oud in haar gezicht. Haha...En meneer mohadan, was 't tog?, met ze Mercedes truck. Vergeet dat niet. Juf 3linger was wel een mooie hor.... Het was echt de leukste school hor. Tot 't jaar 2002.

  2004, Shane Jessurun
  ?