Shamila Sambo

Kent 0 personen

SINGLE
Woont in -

  Bekijk het volledige profiel van Shamila Sambo en al je andere schoolgenoten!

  In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  Shamila Sambo heeft 7 klassenfoto's en kent 0 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkend?

  Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  Aanmelden

  Ik kwam in de 5e klas op deze school in de klas van de heer Kopra, met een enorme achterstand.

  Ik kwam in de 5e klas op deze school in de klas van de heer Kopra, met een enorme achterstand. Met bijlessen werd ik helemaal bijgespijkerd. Op deze school heb ik ook leuke mensen ontmoet waarmee ik tot de dag van vandaag contact mee heb. Minder leuk vond dat ik een jaar langer op de bassisschool moest blijven. Ik ben tot de dag van vandaag boos hierover. Ik weet nog dat ik kreeg soms straf omdat ik vocht, teveel praatte haha. Juf Vyent werd ik helemaal gek van omdat wij net als kleine kinderen met handen over elkaar moesten zitten. Bij meneer Kopra moest je opletten anders kreeg je klappen in je handpalmen auchhhh.. Ik kreeg ook les van juf Smith die een lange tijd ziek was waardoor we steeds lessen moesten missen en moesten we verhuizen naar andere klassen met onze schoolbanken Grappig!!We kregen in de plaats een Nederlandse leraar waarvan ik de naam op dit moment niet meer kan herinneren. Het was leuk bij hem.De personen die ik herinner van deze school zijn: Nathalie Koeiman, Lisandro Esterga.Ik weet weer hoe die meneer heet Dhr Naaykens en hij deed veel met poppenkasten als ik me goed kan herinneren. Dhr Falbru was toen schoolhoofd. Hele aardige meneer wel streng soms hoor!!

  Mgr. Niewindt College, 1982

  Ik herinner me dat wij een groep waren die allemaal in hetzelfde jaar 1985 zijn begonnen en dat wij in klas 3, dus schooljaar 1987-1988 een heleboel van ons zijn blijven zitten.

  Ik herinner me dat wij een groep waren die allemaal in hetzelfde jaar 1985 zijn begonnen en dat wij in klas 3, dus schooljaar 1987-1988 een heleboel van ons zijn blijven zitten. Dat vond ik zeer frappant. Het was echt ongelooflijk. Schooljaar daarna waren er volgens mij 5 of 6 3e klassen!! Maar ja de 2e keer in de klas 3 was echt gezellig en wij waren zeer gemotiveerd om ons best te doen om de examenklas te halen. Ik moet zeggen ik heb een hele leuke tijd gehad op deze school. Ik herinner me juf Jekel-Everts(zij kon niet zonder make-up en had mooie nagels altijd),Mr Lauff die had tijd tijdens de lessen Scheikunde wel een wijze raad voor de jongens en meisjes op vrijdagmiddag de 6e en 7e lesuur(tot 1 uur pff op vrijdag!) wel lachen. Juf Martina die kon soms een beetje kort door de bocht komen op de meest rare momenten kon ze een grap erop loslaten. Weet nog in klas 2 met de Biologielessen dat wij moesten leren over het menselijk lichaam,zowel man als vrouw. Zij vertelde van tevoren dat ze geen gegiechel wilde, anders mag je vetrekken. En ja hoor toen moest een medeleerling als ik me goed kan herinneren Marliet Figueroa het veld ruimen. Dat was lachen! En Mw Leue die had soms leuke verhalen maar als je iets fout deed riep ze altijd'JE GROOTJE' of zoeits hahaha. Mw Torres die vind het niet leuk dat je tijdens haar lessen geschiedenis over WOII ging gapen. Ze vond dat ze steeds in de mond van nijlpaarden zat te kijken.etc etc Ik kan van ieder docent op deze school iets typisch vertellen.bv over Mr van Kimmenade, MwSimmons, Mw Lelia Pieternella-Pieters Kwiers, Mw Lai, Mw Chatlein, Mr Statie, Mw Wederfoort, Mr Arends, Mr de Windt, Mr Jillesen en Mw Jillesen, Mr Andrea(herinner jullie hem nog!!!) Mr Wop Sytsma(tekenlessen), Mw Schotborg, enz enz Dit zijn dingen die je echt tijdens een reunïe mwt elkaar moet delen.

  Sint Martinus MAVO, 1985

  ?