Shamal Binnendijk

Kent 0 personen

NA
Woont in -

  Bekijk het volledige profiel van Shamal Binnendijk en al je andere schoolgenoten!

  In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  Shamal Binnendijk heeft 0 klassenfoto's en kent 0 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkent?

  Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  Aanmelden

  Opleiding FM.

  Opleiding FM. De beste herrinneringen zijn toch wel de vrienden die ik aan de opleiding heb overgehouden. Nog steeds spreken we af om bij te kletsen en lekker te dineren! Don, San, Daan, Auk, Bart: ik wil jullie nooit meer missen!Colleges waren vaak erg makkelijk, waardoor we al vaak belanden bij Xieje! Ook het toneel, de cultuurcommissie, de krant: ik heb er met plezier aan meegewerkt. De opleidng vond en vind ik nog steeds lekker breed! Wij zeggen altijd een FD'er op de HHS is kampioen in mooie woorden in verslagen schrijven. Wat een glul af en toe zeg! Ik vond altijd de borrels na de projectweken altijd erg geslaagd, he Daan???!!

  Haagse Hogeschool - sector ..., 1998

  Wat een slechte school was dit zeg! Het niveau was totaal niet HBO, het was gewoon geldklopperij! Ik deed de toeristische opleiding, uiteindelijk bleek dat je er alleen maar mee op een reisbureau kon werken, ik dacht het niet dus! Gelukkig had ik er Nima-

  Wat een slechte school was dit zeg! Het niveau was totaal niet HBO, het was gewoon geldklopperij! Ik deed de toeristische opleiding, uiteindelijk bleek dat je er alleen maar mee op een reisbureau kon werken, ik dacht het niet dus! Gelukkig had ik er Nima-A naast gedaan. Daar heb ik wel het 1 en ander aan gehad. Gauw na 1 jaar van die school af om een echte opleiding te volgen! Herrinner mij wel Chamara en Yati, zij woonden ook in Den Haag en we konden altijd erg met elkaar lachen. Hopelijk is alles goed met deze dames!

  hogeschool nederland, 1997

  Dit was echt een leuke school! Ik kwam van de Oase en mijn ouders vonden het makkelijker om mij dichter in de buurt op school te doen.

  Dit was echt een leuke school! Ik kwam van de Oase en mijn ouders vonden het makkelijker om mij dichter in de buurt op school te doen. Een uitstekende keuze geweest. Kinderen werden hier vrij gelaten, altijd werden er leuke activiteiten georganiseerd en de juffen en meesters waren super! Mijn beste herrinnering is toch wel aan meester Rob: geef nooit op! Een wijze les die ik nooit vergeten ben!

  Nieuw Waldeck, 1987

  ?