shabnam theunissen

Kent 0 personen

MARRIED , 4 kinderen
Woont in -

  Bekijk het volledige profiel van shabnam theunissen en al je andere schoolgenoten!

  In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  Registreer gratis
  • Mijn klassenfoto's 2

  shabnam theunissen heeft 2 klassenfoto's en kent 0 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkend?

  Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  • Mijn herinneringen 2

  Zat naast Susan van Arkel in d...

  Zat naast Susan van Arkel in de eerste klas, die ik al kende van een eerdere school in Duitsland. Haar vader was net als mijn stiefvader beroepsmilitair. In de tweede klas had ik haar niet meer als maatje, omdat zij verhuisde naar Oslo. We schreven elkaar nog lange tijd, maar het verwaterde uiteindelijk. Ik ging verder op het protestants lyceum en ook op de lagere school om met Henriët van Houten en Annemarie Spruit. Voelde me niet zo thuis meer in de tweede en latere klassen, omdat ook Annemarie en Henriet van school gingen. Ben toen op eigen initiatief overgestapt op het Gemeente Lyceum Eindhoven. Er is me niet zo veel bijgebleven van de tijd op het PLE. Wel dat we in een soort van noodgebouwtje les kregen en dat we eens naar buiten gingen om te tekenen. Dat is me goed bijgebleven. We fietsten altijd naar school met zijn drieën wat lastig was, omdat je niet met zijn drieën naast elkaar kan fietsen. Ik kreeg mijn eerste brommer, een solex.

  2011, shabnam theunissen

  Geen favoriete leraren. Ik lie...

  Geen favoriete leraren. Ik liep in de pauze met Jeanne Doomen en / of Henriet van Houten. Ben verliefd geweest op John Halie en ook op Piet van Doormalen. Maar dit durfde ik nooit te laten blijken tot het eindexamenfeest. Presteerde redelijk goed, aangezien ik in de 5e van een andere school kwam, het Protestants Lyceum. Heb meegdaan aan schooltoneel, pratend vanuit een urn in een toneelstuk van Becket

  2006, shabnam theunissen
  ?