Ontdek PLUS

sergio velasquez

Kent 0 personen

MARRIED , 1 kinderen
Woont in -

  Bekijk het volledige profiel van sergio velasquez en al je andere schoolgenoten!

  In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  sergio velasquez heeft 0 klassenfoto's en kent 0 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkent?

  Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  Aanmelden

  Van de eerste t/m derde klas op deze school gezeten.

  Van de eerste t/m derde klas op deze school gezeten. Toen gingen we verhuizen naar de Bomenbuurt en moest ik van school. De eerste twee jaren bij Juffrouw van Antwerpen. Toen in het derde jaar bij Meneer Buren, die echter al spoedig werd vervangen door Meneer Bos. Die kwam net uit zijn militaire trip in Suriname terug en kon enorm boeiend vertellen. Hij gebruikte wel 'dure woorden' (Han Jongenburger) als 'in feite' en zo. Herbert Brunnekreeft (zonder 'van') is tot zijn vroegtijdige dood in 1989 een vriend gebleven.

  Ds D A Vd Boschschool Basis, 1967

  We kwamen met een hele zwik klasgenootjes van de Chr.

  We kwamen met een hele zwik klasgenootjes van de Chr. Montessori School uit de Abeelstraat in 1973. Vond het wel wat elitair voor een jongen uit 'Moeahwek', maar ben altijd blij geweest dat ik een klassieke opleiding heb kunnen volgen. Ben tegenwoordig zelf docent (Spaans) op Aruba en profiteer nog elke dag van mijn ervaringen op Sorghvliet. Behalve met Remy Steenstra Toussaint heb ik eigenlijk met niemand meer contact (ok, met mijn broertje Remco dan). Ik las laatst in de krant dat Hans Mos ook op Aruba komt (als Hoofdofficier van Justitie geloof ik), dus die kom ik waarschijnlijk gewoon per ongeluk weer tegen. Als het maar niet beroepsmatig is...

  Sorghvliet, 1973

  Ik kwam in 1973 bij meneer Hogendijk in de klas (4e) en kwam via meneer Goedhart (5e) uiteindelijk bij de 'bovenmeester', meneer Oosterheert.

  Ik kwam in 1973 bij meneer Hogendijk in de klas (4e) en kwam via meneer Goedhart (5e) uiteindelijk bij de 'bovenmeester', meneer Oosterheert. Die werd het af en toe te veel en liet Thea Roos het maar met ons uitzoeken. Als het haar te veel werd nam Oosterheert het weer over. Maar wat wil je ook met Eddy de Bruin in de klas. Sorry, DR Eddy de Bruin tegenwoordig. We leefden op voet van oorlog met de 'Ceders', die heidenen van de andere kant van de muur. Er zaten leuke meisjes in de klas. Ik moet tot mijn schaamte bekennen dat we Lida Poortinga onbeschoft hebben getreiterd. En dat terwijl het eigenlijk een heel mooi meisje was! Mijn welgemeende excuses, al is het wat laat, Lida. Renee Smeets en Joyce v/d Burg waren de popi-meiden. Klaus Streitwolf was mijn beste vriend. Ik haalde hem bij voetbalclub Cromvliet (nu Escamp geloof ik), hij mij in zijn bandje (hij als drummer, ik als gitarist). Later ook nog een aantal jaren Taekwondo samen gedaan. Het ga je goed, makker! Ook met Ben Been heb ik nog contact gehad, maar sinds ik al weer 15 jaar op Aruba woon en werk (docent Spaans notabene) is dat ook al gauw 10 jaar geleden. Alleen met Eddy de Bruin heb ik nu nog contact. Ben benieuwd wie dit leest en reageert!

  Montessorischool, 1970