serap kaplan

Kent 4 personen

MARRIED , 2 kinderen
Woont in -

  Bekijk het volledige profiel van serap kaplan en al je andere schoolgenoten!

  In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  serap kaplan heeft 4 klassenfoto's en kent 4 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkent?

  Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  Aanmelden

  Ik heb MWD gedaan op Helenastraat.

  Ik heb MWD gedaan op Helenastraat. Toen was het nog geen megacomplex, maar een kleinschalig schooldependance. Was wel oké. Hanry die psychologie gaf was erg. Trix was mijn supervisor, samen met Marjolein Martis hebben we heel wat gelachen tijdens haar supervisie bijeenkomsten.

  Haagse Hogeschool, 1990

  ik heb hier 1 jaar en drie weken gezeten.

  ik heb hier 1 jaar en drie weken gezeten. Na de brugjaar heb ik drie weken Mavo gedaan en ben toen terug naar Turkije gegaan.

  stedelijke scholengemeensch..., 1983

  In 1977 ben ik samen met mijn twee zussen naar Nederland gekomen.

  In 1977 ben ik samen met mijn twee zussen naar Nederland gekomen. Mijn ouders woonden al in Nederland. Ik begon in de eerste klas en sprak natuurlijk geen letter nederlands. Mijn juf (lang blond haar, naam weet ik niet meer) zegt "aap sakiz". Eer turkse klasgenootje zegt dat ik de juf moet nazeggen. Dus ik ook "aap sakiz". Jaren heb ik me afgevraagd wat de juf nauw wilde dat ik zei. Pas 20 jaar later begreep ik dat ze "aap ZEG EENS" bedoelde. SAKIZ betekend in het turks kauwgom en van dit woordje kon ik ook verder niets zinnigs van maken. Maar ik ben er nu uit!!!!!! Het waren toffe jaren op deze school. In de loop van de jaren zijn steeds meer turkse meiden in de klas gekomen. Ik herinnerme Serpil, Serife en Halime uit mijn klas. Deze meiden, vooral Halima was een pitige tante en beet iedereen van zich af. Haar nederlands was niet zo goed omdat ze , ik geloof in de 4 klas, naar NL was gekomen. Soms was het boven genoemde groepje tegen de andere meiden uit de klas. Ik herinner me de tweelingen Monique en Jolanda, Desire, leonie, heidi, anneke, angelique, Mark de Graaf, johny (?), Robert, Rene en nog een Mark,.. De leerkrachten, mijn favor. was meester sterk. Juf Tineke en meester de Kat en onze 'hoofdmeester' zijn personen die je niet gauw kan vergeten.

  Antoni van Leeuwenhoekschool, 1977

  ?