Senta Zorn

Kent 0 personen

NA
Woont in -

  Bekijk het volledige profiel van Senta Zorn en al je andere schoolgenoten!

  In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  Senta Zorn heeft 0 klassenfoto's en kent 0 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkent?

  Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  Aanmelden

  Opleiding Facilitaire Dienstverlening.

  Opleiding Facilitaire Dienstverlening. Leuke tijd gehad, met name herinneringen aan Laura de Witt, Marlouke van Heijningen en Jozefine Beckers.

  Haagse Hogeschool - sector ..., 1996

  Super tijd, ook al heb ik maar twee jaar op deze school gezeten (groep 7 en 8)! Goede herinneringen aan klassenavonden, musical, vriendinnetjes als Atske, Maartje, Kristel, Debbie, Richelle, en iedereen die ik nu nog vergeet, en uiteraard de stukken van d

  Super tijd, ook al heb ik maar twee jaar op deze school gezeten (groep 7 en 8)! Goede herinneringen aan klassenavonden, musical, vriendinnetjes als Atske, Maartje, Kristel, Debbie, Richelle, en iedereen die ik nu nog vergeet, en uiteraard de stukken van de klas Leander, Ruud en Thijs (laatsgenoemde was altijd bezet door Kristel!).

  Evert Kuilemaschool, 1988

  Optreden met klas, zoals kinderen voor kinderen (bie ba boe ba, kriebeltrui), juf Joke en hond, meester Guus (Ongeluk), springtouwen, elastieken, hinkelen, en ook de hazelnootboom.

  Optreden met klas, zoals kinderen voor kinderen (bie ba boe ba, kriebeltrui), juf Joke en hond, meester Guus (Ongeluk), springtouwen, elastieken, hinkelen, en ook de hazelnootboom...als we de hazelnoten tenminste konden vinden.

  Openbare Lagere School (O.L..., 1984

  ?