Sebastiaan Jagt

Kent 1 personen

Burg. staat -
Woont in -

  Bekijk het volledige profiel van Sebastiaan Jagt en al je andere schoolgenoten!

  In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  Sebastiaan Jagt heeft 2 klassenfoto's en kent 1 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkent?

  Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  Aanmelden

  Opleiding van draaien frezer conventioneel doorlopen, en 8 jaar werkzaam geweest in het Fokkerbedrijf.

  Opleiding van draaien frezer conventioneel doorlopen, en 8 jaar werkzaam geweest in het Fokkerbedrijf. Heb nog regelmatig contact met oud Fokkerianen zoals Angela, Willem, en Dennis. De laatste werkt nu op vliegveld Hilversum als grondwerktuigkundige. Helaas voortijdig afscheid van een mooi bedrijf genomen maar het er echt een vak geleerd. Ondanks dat ik later in de ICT terecht ben gekomen. Vliegen is mijn passie, en 8 jaar Fokker heeft daar goed aan bijgedragen. Herinneringen? Een mobieleeenheidtranig in de stromende regen in Spaarnewoude. Opgevoerde brommertjes in ME-busjes, en het zetten van een Fokker trend: SIGAREN ROKEN.

  Fokker Bedrijfsschool, 1986

  Tja.

  Tja... Een drietal roerige jaren, maar wel veel lol en fun. Op je 16e op de brommer naar school. Was je brommer niet goed? Geen standaard of parkeren buiten de vakken? Je kon je brommer aan de ketting verwachten. De congaerge van de Amstelstroom werkt nu als verkoper bij de Gamma. Wie is dat ook al weer? Weet jij het? Namen die me nog bij zijn gebleven. Rene Schijf. Het examenmaatje van het vierde jaar, Stam als sportleraar, en Smit als metaalleraar. Vooral het eindexamenfeest was uitgebreid met leraren zoals je deze normaal gesproken nog nooit had gezien.

  Amstelstroom, 1984

  Inderdaad, streng was het er wel.

  Inderdaad, streng was het er wel. Vandaar maar een jaartje uitgehouden. Frans viel me niet, en van Toor was een toppertje. Helaas helaas. De wiekslag is er niet meer, een jaar een jaar. Och wat een weer. Oké. Nu zonder dollen. Eduart Cornelissen, Jone & May Avé, en het meisje van Schoenmaker. Dat zijn namen die me nog bijstaan. Het was maar een jaartje met ergens toch wel veel lol en fun.

  de wiekslag, 1983

  ?