Zuster Engelberth Stichting

Haringvliet, zie ook Goudse Singel in Rotterdam, ( Toon op kaart )

128 scholieren

Bekijk de volledige pagina van Zuster Engelberth Stichting, blijf op de hoogte van reünies en vind je klassenfoto’s terug!

In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Log in en begin meteen of registreer je gratis!

Zuster Engelberth Stichting foto

Op Zuster Engelberth Stichting vind je 22 klassenfoto’s en 128 schoolgenoten. Herken jij ze nog?

Meld je snel aan en kom weer in contact met je oud-schoolgenoten!

Aanmelden

lol maken in het praktijklokaal en koffie drinken in de uitzakruimte.

lol maken in het praktijklokaal en koffie drinken in de uitzakruimte. Monique van de Horst (nu directie Zadkine) was docent. In de klas, Vera Rasing, Anja Baart, Miranda Battes, Theo, Joep Dille, Pieter Schols, te veel om te onthouden. Ik ben meer een mens die gezichten onthoudt. Pieter, Joep en ik zoeken onze oud groepsgenoten en in het bijzonder Jan-Roelof Herder. We zaten intern in de Daniel den Hoed kliniek.

Zuster Engelberth Stichting, 1978

Ben in 1991 met de inservice a opleiding begonnen en was in 1996 klaar.

Ben in 1991 met de inservice a opleiding begonnen en was in 1996 klaar. Werk nu niet meer als verpleegkundige maar als ict consultant. Wel erg leuke tijd gehad op de engelbert stichting :-)

Zuster Engelberth Stichting, 1991

Het was lekker gezellig in de uitzakruimte eten en veel lol maken.

Het was lekker gezellig in de uitzakruimte eten en veel lol maken. Wat ik me nog kan herinneren is dat er nog een Marjolijn in de klas zat en ik weet nog wel van een Petra maar ik weet haar achternaam niet meer.

Zuster Engelberth Stichting, 1980

?