Zuidwending

Zuidwending 199 in Veendam, ( Toon op kaart )

15 scholieren

Bekijk de volledige pagina van Zuidwending, blijf op de hoogte van reünies en vind je klassenfoto’s terug!

In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Log in en begin meteen of registreer je gratis!

Zuidwending foto

Op Zuidwending vind je 3 klassenfoto’s en 15 schoolgenoten. Herken jij ze nog?

Meld je snel aan en kom weer in contact met je oud-schoolgenoten!

Aanmelden

Ik zou graag wat willen horen van anderen, die ook op deze school gezeten hebben.

Ik zou graag wat willen horen van anderen, die ook op deze school gezeten hebben. Zoals Rika Drenth of Geertje Mulder. Groetjes, Annie Kunst (nu: Johanna Bolmer)

Zuidwending, 1949

Ja in de oorlog stijd.

Ja in de oorlog stijd.Heb ik in klas 5 met onder anderen meisjes en jongens uit Venlo gezeten Het was o.a Dien Keizers. Harrie Vulligs. Teun Verhagen. Verder heb ik mooie herineringen aan deze school Mina Penneman Trijntje Bos. Meester Wierdeman. Juf Bolman.

Zuidwending, 1942

Meester Wijrdeman had klas 4 t/m 6.

Meester Wijrdeman had klas 4 t/m 6. Heb nog Franse bijles van hem gehad. Heb er nu nog plezier van want ik zit nu op Frans voor gevorderden en heb een Franse schoondochter. Meester W. kon hardstikke goed voorlezen. Alle klassen waren in trance als hij voorlas uit Alleen op de wereld met Remy etc etc. De wintertijd met je natte sokken bij de kachel vanwege ijsschotsen lopen over de sloten. En met koninginnedag sportwedstrijden op het land bij Boer Bentum of Tjabbes met zaklopen en ringsteken.

Zuidwending, 1952

?