Zuiderpark hbs

Zuidlarenstraat in Den Haag, ( Toon op kaart )

239 scholieren

Bekijk de volledige pagina van Zuiderpark hbs, blijf op de hoogte van reünies en vind je klassenfoto’s terug!

In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Log in en begin meteen of registreer je gratis!

Zuiderpark hbs foto

Op Zuiderpark hbs vind je 59 klassenfoto’s en 239 schoolgenoten. Herken jij ze nog?

Meld je snel aan en kom weer in contact met je oud-schoolgenoten!

Aanmelden

Geschiedenisleraar Harts met schaakbord op het stuur door de stad.

Geschiedenisleraar Harts met schaakbord op het stuur door de stad.

Zuiderpark hbs, 1956

Eindeloze tijd geweest.

Eindeloze tijd geweest. Veel sporten, volleyballen, basketballen na schooltijd en feesten met Highlanders, Rob Hoeke, Earring. Hr Kemker(engels) zal ik nooit vergeten.

Zuiderpark hbs, 1962

Grappig.

Grappig.Toen ik me aanmeldde op deze site waren er slechts 9 'oud'leerlingen.Inmiddels zijn het er 32! Albert Simonis,volgens mij heb ik bij jou in de klas gezeten.Inderdaad Gerda Staal en dan nog YvonneThierry,Henk Schotel uit Nieuw Guinea,ene Freek die het vaak oneens was met de leraren,natuurlijk Eric N.,Ineke Striker en ???Heb met Jan van Ruler en Karel van Son de eerste echte pasjes op de dansvloer gezet,ben in de derde blijven zitten en heb daarna voor de A-kant gekozen(eigenlijk geen keus), inderdaad excursie naar Brugge(lijst mee om vragen te beantwoorden),maar ook 5 dagen naar Parijs.We sliepen in Le Quartier Latin op een campus.Karel was praktisch een buurjongen van mij. heb hem nog 1x opgezocht in Delft.Zou het leuk vinden iedereen weer eens te zien.

Zuiderpark hbs, 1959

?