Zuiderenk

Drijberseweg 2 in Wijster, ( Toon op kaart )

125 scholieren

Bekijk de volledige pagina van Zuiderenk, blijf op de hoogte van reünies en vind je klassenfoto’s terug!

In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Log in en begin meteen of registreer je gratis!

Registreer gratis
Zuiderenk foto

Op Zuiderenk vind je 33 klassenfoto’s en 125 schoolgenoten. Herken jij ze nog?

Meld je snel aan en kom weer in contact met je oud-schoolgenoten!

Aanmelden

Juf Susan was de tofste juf en ik presteerde heel goed op mn oude schooltje in ons dorpje! Ik heb mn laatste 3 jaar (groeop 6, 7, 8.

Juf Susan was de tofste juf en ik presteerde heel goed op mn oude schooltje in ons dorpje! Ik heb mn laatste 3 jaar (groeop 6, 7, 8.) Bij Johannes Everts in de klas gezeten en daar kon ik goed mee opschieten maar dat kon ik met alle docenten. Toen ik van school afging vond ik dat hele maal niet leuk ook al toen ik vriendinnen had op de C.S.G. Beilen wou ik nog heel graag terug naar de Zuiderenk. Ik ging op een nieuwe hobby Volleyballen en ra, ra, ra wie was mn trainer. Johannes Everts zat ik nu al 4 jaar aan hem vast. grappig !!!!!!!! Het is nu bijna vakantie en ga volgend jaar naar klas 3 al weer. Nou groetjes aan alle oude bekenden van de Zuiderenk van Aline Gerding uit Wijster.

Zuiderenk, 1994

hele leuke tijd gehad dolverliefd op Gini v.

hele leuke tijd gehad dolverliefd op Gini v.d. Tuuk

Zuiderenk, 1963

dat juf wessels met met dhr kamphof trouwde en wij bruidjes en bruidegommen waren.

dat juf wessels met met dhr kamphof trouwde en wij bruidjes en bruidegommen waren. 's avonds hebben we toen gezongen in de kerk in westerbork. ***

Zuiderenk, 1966

?