zonnewegschool

smsterdam noord t.o. in Amsterdam, ( Toon op kaart )

32 scholieren

Bekijk de volledige pagina van zonnewegschool, blijf op de hoogte van reünies en vind je klassenfoto’s terug!

In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Log in en begin meteen of registreer je gratis!

zonnewegschool foto

Op zonnewegschool vind je 5 klassenfoto’s en 32 schoolgenoten. Herken jij ze nog?

Meld je snel aan en kom weer in contact met je oud-schoolgenoten!

Aanmelden

joeke de cock v delwijnen,was mijn vriendin zij had verkering met hans hubeek,verder ken ik nog een paar mensen,roos v houweningen,piet de boer,robbie meeuwese,daan of hans veldhoen,rietje ter heiden, ans koster,yvonne couwenberg,ben ik later nog vriedin

joeke de cock v delwijnen,was mijn vriendin zij had verkering met hans hubeek,verder ken ik nog een paar mensen,roos v houweningen,piet de boer,robbie meeuwese,daan of hans veldhoen,rietje ter heiden, ans koster,yvonne couwenberg,ben ik later nog vriedin mee geweest,voor de rest weet ik de namen niet meer.het was wel de leukste tijd van mijn hele schoolperiode.

zonnewegschool, 1958

Meester Bos.

Meester Bos

zonnewegschool, 1960

Een mooie jeugd in Tuindorp Oostzaan op de Zonnewegschool met grote gietijzeren hekken om de kachels (waar 's winters de flesjes schoolmelk werden neergezet en deze lauw werd).

Een mooie jeugd in Tuindorp Oostzaan op de Zonnewegschool met grote gietijzeren hekken om de kachels (waar 's winters de flesjes schoolmelk werden neergezet en deze lauw werd). Tekenen vond ik het fijnste vak en meester van Dok was een schat van een meester! Als je "janneke snip tekeningen" intoetst bij je zoekmachine/Google, kun je mijn site bekijken en het een en ander over mij lezen (en eventueel reageren bij "contact" en ik antwoord dan zeker)... In ieder geval een Grote Groet voor alle bekenden van, Janneke Snip.

zonnewegschool, 1960

?