Zonnebloem MULO

Daal en Bergse laan in Den Haag, ( Toon op kaart )

204 scholieren

Bekijk de volledige pagina van Zonnebloem MULO, blijf op de hoogte van reünies en vind je klassenfoto’s terug!

In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Log in en begin meteen of registreer je gratis!

Zonnebloem MULO foto

Op Zonnebloem MULO vind je 95 klassenfoto’s en 204 schoolgenoten. Herken jij ze nog?

Meld je snel aan en kom weer in contact met je oud-schoolgenoten!

Aanmelden

Van het leren bakte ik niet veel, heel veel strafwerk gehad, van school gestuurd (door Verdier) mocht pas terug als het strafwerk af was.

Van het leren bakte ik niet veel, heel veel strafwerk gehad, van school gestuurd (door Verdier) mocht pas terug als het strafwerk af was. Alles bij elkaar toch geen slechte tijd gehad. Leraren die ik herinner Verdier, van der Zee, Wessels en de vioolspeler Mourik. Trok veel op met Bruno van Ek, Harry Booma, Hans Maks en Pim, Istwan Tan. En natuurlijk met Edith en Annemiek

Zonnebloem MULO, 1965

Klas 4A.

Klas 4A. Namen van klasgenoten zijn mij helaas ontschoten. Docenten die ik mij nog kan herinneren zijn dhr Verdier, dhr en mevr. Quirijns, dhr Oskam, dhr Sedee, dhr Wessels, dhr Alma, mevr. Van der Zee en dhr Van Soest. Hetgeen mij ook is bijgebleven is de overbekende Rijnreis. Na het eindexamen ben ik gaan werken bij de Koninklijke Marine in de financiele sector. Vervolgens de militaire dienstplicht vervuld en daarna bij de Koninklijke Landmacht en het Ministerie van Defensie, eveneens in de financiele sector, gaan werken. Vervolgens geswitched naar de personele sector bij de Koninklijke Luchtmacht en de opleiding HBO Personeel en Arbeid voltooid. In dit vakgebied werk ik nog steeds. Ik ben gehuwd en heb een zoon. Mijn echtgenote is eveneens werkzaam in de personele sector en wel in de politie-organisatie. Mijn zoon verdient zijn sporen in de wereld van de muziek en speelt zeer verdienstelijk in verschillende bands. Mijn hobby's zijn fotografie (niet slecht), golf (voor de fun) en muziek (passief). Daarnaast ben ik een mooi weer fietser (als het maar hard gaat) en een reiziger.

Zonnebloem MULO, 1963

Klasse-leraren dhrn.

Klasse-leraren dhrn. Verdier, van Mourik (leuke schoolreis per fiets naar Vierhouten en via boot Harderwijk-Amsterdam retour)Prins en Quirijns, hoofd dhr. Wessels. Sedee en Jan Alma(gym). Mevr. vd Zee(Engels). Later veel heen en weer fietsen tussen Zonnebloemstr. en Stokroospl. Klasgenoten o.a. Sonja Ligthart, Yvonne Scheeuwe, Marianne Bink, Rob Kaya, Remco Tiedeman, Hans Bliemer, en nog veel meer waarvan me de namen op dit moment niet te binnen schieten. Werd veel aan sport gedaan door Jan Alma (Hellas handbal) en Sedee. Jongens zaten veelal op voetbal (Quick en Westerkwartier) of basketbal (Argus). In de winter schaatsten op Berg en Dal en Hanenburg (tennisbaan).

Zonnebloem MULO, 1961

?