Zijderveldschool

Graslaan in Arnhem, ( Toon op kaart )

162 scholieren

Bekijk de volledige pagina van Zijderveldschool, blijf op de hoogte van reünies en vind je klassenfoto’s terug!

In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Log in en begin meteen of registreer je gratis!

Registreer gratis
  • Klassenfoto’s 23
  • Schoolgenoten 162

Op Zijderveldschool vind je 23 klassenfoto’s en 162 schoolgenoten. Herken jij ze nog?

Meld je snel aan en kom weer in contact met je oud-schoolgenoten!

  • Schoolherinneringen 147

Contact? Googlen maar.

Contact? Googlen maar. Blokfluitles bij meester Kriek

2003, Deleted

René, weet jij waar Menno vd Horst terecht is gekomen? En jij zelf natuurlijk? heb er slechts 3 jaar op gezeten.

René, weet jij waar Menno vd Horst terecht is gekomen? En jij zelf natuurlijk? heb er slechts 3 jaar op gezeten. We hadden een vast clubje, dat daarna grotendeels ook in z'n geheel naar dezelfde mavo ging (het Anker). Door mijn vroegtijdige overstap naar een andere basisschool een beetje de binding verloren. Het clubje binnen het clubje? Moses, Tinus, Evert en ik. Moses was mijn beste vriend. Ik vond bij een verhuizing nog een brief die ik aan hem heb geschreven (maar nooit verstuurd) uit 1973: ik was toen ziek en verveelde me. 'Mosie' heeft me ook ooit een Porsche-sleutelhanger gegeven (medaille noemden wij het) omdat ik een goed cijfer haalde voor netjes schrijven.

2003, Deleted

ik heb alleen het laatste jaar op deze school gezeten omdat onze school werd opgeheven maar het was een leuk jaar.

ik heb alleen het laatste jaar op deze school gezeten omdat onze school werd opgeheven maar het was een leuk jaar. ik zat daar in de klas met rini harbeek,richard van delden, bram winter,daud wansaoeboem. we hadden les van rozema. ik herrinner me de kelder goed omdat we daar vaak prikstokken maakten voor papierprikken dat was altijd lol. ook koos lammerse herrinner ik me maar die zie ik ook nog wel eens af en toe voorbijkomen.

2003, Deleted
?