Zenderschool

Trekkerweg 3 in Huizen, ( Toon op kaart )

100 scholieren

Bekijk de volledige pagina van Zenderschool, blijf op de hoogte van reünies en vind je klassenfoto’s terug!

In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Log in en begin meteen of registreer je gratis!

Zenderschool foto

Op Zenderschool vind je 12 klassenfoto’s en 100 schoolgenoten. Herken jij ze nog?

Meld je snel aan en kom weer in contact met je oud-schoolgenoten!

Aanmelden

De eerste 2 jaar op de Rehobothschool gezeten, daarna naar de nieuwe school de Zenderschool.

De eerste 2 jaar op de Rehobothschool gezeten, daarna naar de nieuwe school de Zenderschool. Leuke tijd gehad vooral in klas 6.

Zenderschool, 1968

Zes leuke jaren gehad.

Zes leuke jaren gehad. In de eerste bij juf Boerhout, tweede bij juf Beekman, derde bij juf de Bie, vierde meester Visser (zie ook op deze site) en in de vijfde en zesde meester van 't Zelfde. Bijna alle mede scholieren ken ik nog bij naam maar heb ze geen van alle in de laatste vijftien jaar nog gezien. Na de lagere school heb ik de HAVO gedaan daarna de analistenschool in Amersfoort en nu werk ik als applicatiebeheerder op het AMC laboratorium in Amsterdam.

Zenderschool, 1974

Leuke school, goede leraren.

Leuke school, goede leraren. Vooral de verhalen van de heer en mevr. Joosse over bijv. "Snuf de hond" altijd erg spannend. De meisjes van de 6e klas mochten koffiezetten voor de leraren en dan vooral veel koekjes snoepen. De jongens van de 6e klas mochten altijd de bel luiden.

Zenderschool, 1972

?