Z-opleiding Huize Mariencamp

Stroetenweg 15 Rolde in Rolde, ( Toon op kaart )

22 scholieren

Bekijk de volledige pagina van Z-opleiding Huize Mariencamp, blijf op de hoogte van reünies en vind je klassenfoto’s terug!

In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Log in en begin meteen of registreer je gratis!

Registreer gratis
  • Klassenfoto’s 0
  • Schoolgenoten 22

Op Z-opleiding Huize Mariencamp vind je 0 klassenfoto’s en 22 schoolgenoten. Herken jij ze nog?

Meld je snel aan en kom weer in contact met je oud-schoolgenoten!

  • Schoolherinneringen 15

Driejarige opleiding, intern, ...

Driejarige opleiding, intern, tegelijk aan het werk, in totaal tien jaar op mariencamp gewerkt. Woon nu in Bedum. Leraren Ton Lambrechts, George Gildemacher, Frans Scholte, Hilda Klok enz. Heb gewerkt op De Larix (bij Martin Rolf) De Eik (Gradus Specken) De Strubben (Roelie), Brink 1 (Rick) Wanneer komt er weer een reunie??

2002, Alie

De 3-jarige Z-opleiding gedaan...

De 3-jarige Z-opleiding gedaan.(Ja, samen met Alie Siegers) Ruim 10 jaar op Mariencamp gewerkt. Ik ben gestopt toen onze zoon geboren werd. Nu werk ik al weer jaren als oproepkracht op Mariencamp.

2003, Truus

3 jaar leren en werken, best w...

3 jaar leren en werken, best wel druk. Al met al, heb ik van 1978 tot 1996 op Mariëncamp gewerkt en daarna nog een jaar op het Leeuwerikkenveld. 29 augustus nog een reunie gehad met alle leerlingen die gedurende de drie jaar bij ons in de groep hebben gezeten, was erg leuk!!!

2003, Helma
?