Yn en Mande

Buorren 27 in Rottevalle, ( Toon op kaart )

33 scholieren

Bekijk de volledige pagina van Yn en Mande, blijf op de hoogte van reünies en vind je klassenfoto’s terug!

In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Log in en begin meteen of registreer je gratis!

Yn en Mande foto

Op Yn en Mande vind je 3 klassenfoto’s en 33 schoolgenoten. Herken jij ze nog?

Meld je snel aan en kom weer in contact met je oud-schoolgenoten!

Aanmelden

ik heb maar eventje op yn e mande gezeten, ik mijn broertje(martijn been) en mijn zusje(jessica been).

ik heb maar eventje op yn e mande gezeten, ik mijn broertje(martijn been) en mijn zusje(jessica been). het was een klein en gezellig schooltje,we zaten ook met 3 groepen tegelijk in 1 klas groep 6,7 en 8 ik herriner me het meest dat we een wedstrijd hadden gewonnen met het programma, sybe sataliet we wonnen een reisje leeuwarden en we mochte sybe ontmoeten,,,,,,,maar helaas het duurde de grote ster te lang en is toen maar weg gegaan zonder even hallo te zeggen WAARDELOOS SYBE!!! maar voor de rest hadden we een geweldige dag, mijn leeraar was ook de diracteur hij woonde in drachten, ik ben zn naam kwijt was het meester Theun?? maar ik zie hem nog wel eens fietsen door drachten en ik zeg altijd even hoi, ik weet niet of hij me nog herkent haha. ik herinner me nog wel een paar namen zoals ilse, maartje, theo, klasien, jan-jaap,mark, tamara marianne, tjalling oja mijn zusje heeft nog een klasse boekje van marianne in haar bezit dus mocht ze er naar zoeken laat het maar weten hihi.

Yn en Mande, 1992

ik heb hier van groep 6 t/m 8 gezeten ik had een paar goede vriendinnen femke hoekstra&jessie van dijk na school is dat ook meteen over gegaan en vooral toen ze ook op de hogere school zaten jessie is een jaar ouder dan mij en femke een jaar jonger dus he

ik heb hier van groep 6 t/m 8 gezeten ik had een paar goede vriendinnen femke hoekstra&jessie van dijk na school is dat ook meteen over gegaan en vooral toen ze ook op de hogere school zaten jessie is een jaar ouder dan mij en femke een jaar jonger dus het kwam niet zo goed uit.

Yn en Mande, 2001

Herinneringen aan het touwtjespringen en knikkeren op het schoolplein.

Herinneringen aan het touwtjespringen en knikkeren op het schoolplein. Meester Lindeboom en Meester Keuning. In mijn klas zaten o.a.: Janneke, Jaantsje,Pietsje, Jan, Steven, Willem. Ik vind het leuk om te mailen maakt niet uit in welke klas je zat. Ik woon nu in Roermond. Dus laat wat van je horen, tot mails. Groetjes Sietske

Yn en Mande, 1964

?