Wouter Nagelschool

Jaargetijden 4 in Amsterdam-Zuidoost, ( Toon op kaart )

50 scholieren

Bekijk de volledige pagina van Wouter Nagelschool, blijf op de hoogte van reünies en vind je klassenfoto’s terug!

In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Log in en begin meteen of registreer je gratis!

Wouter Nagelschool foto

Op Wouter Nagelschool vind je 11 klassenfoto’s en 50 schoolgenoten. Herken jij ze nog?

Meld je snel aan en kom weer in contact met je oud-schoolgenoten!

Aanmelden

Ik heb 5 jaar in Gabon (Afrika) gewoond.

Ik heb 5 jaar in Gabon (Afrika) gewoond. Kort daarna ben ik Nederlans in plaats van Frans onderwijs gaan volgen aan de Wouter Nagelschool. Ik ben bereikbaar via stephane at masson punt en el ;)

Wouter Nagelschool, 1986

vanaf mijn 8ste heb ik op deze school gezeten.

vanaf mijn 8ste heb ik op deze school gezeten. Ging veel met marieke, Monique en Gerdien om. Verder zat ik ook in de klas met Cor-Jan, Ricardo, Esther, Denise. van de andere ben ik de naam vergeten...helaaaaas Sheila toen ik je naam ag, was het meteen...Ja..die KEN IK...hihihi

Wouter Nagelschool, 1983

Ik zat bij Cor-Jan ("Correpor"), Bianca, Mirjam, Esther ("Essepessie"), Denise, Van Krevelen, Natje Patatje, Ricardo, Robert, etc.

Ik zat bij Cor-Jan ("Correpor"), Bianca, Mirjam, Esther ("Essepessie"), Denise, Van Krevelen, Natje Patatje, Ricardo, Robert, etc... in de klas. Met Cor altijd elkaar treiteren. Weet je Kiev (Kieuw) nog Cor? Leuke schooltijd. Behalve met Krouwel. Maar die zal nu ook wel veranderd zijn (hopelijk!). Enne Sjakkie (Sjoukje) ken je mij niet meer?!?

Wouter Nagelschool, 1981

?