Wooldrikshoekschool (voor 1985)

Wooldrikshoekweg in Enschede, ( Toon op kaart )

249 scholieren

Bekijk de volledige pagina van Wooldrikshoekschool (voor 1985), blijf op de hoogte van reünies en vind je klassenfoto’s terug!

In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Log in en begin meteen of registreer je gratis!

Wooldrikshoekschool (voor 1985) foto

Op Wooldrikshoekschool (voor 1985) vind je 44 klassenfoto’s en 249 schoolgenoten. Herken jij ze nog?

Meld je snel aan en kom weer in contact met je oud-schoolgenoten!

Aanmelden

Als ik nu in een instant-cappucinootje roer, dan doet de geur daarvan me nog steeds denken aan de moccona-met-koffiemelk die we om de beurt mochten roeren voor de juffen en meesters in de pauze.

Als ik nu in een instant-cappucinootje roer, dan doet de geur daarvan me nog steeds denken aan de moccona-met-koffiemelk die we om de beurt mochten roeren voor de juffen en meesters in de pauze.... Juf Te Boekhorst (klas 1 en 2) was m´n favoriet. Als haar Solex niet wilde starten vochten we erom wie haar aan mocht duwen.

Wooldrikshoekschool (voor 1..., 1955

Het oude gebouw, hoofd van de school de heer Scheffer en meneer van Nieuwenhuizen die ik 4 jaren heb gehad.

Het oude gebouw, hoofd van de school de heer Scheffer en meneer van Nieuwenhuizen die ik 4 jaren heb gehad. Schoolreisjes naar Giethoorn in het Kraggehuis. Femke Halsema in de klas, de huidige lijstaanvoerster van groen links. Menno Luiten die met de Rolls Royce naar school werd gebracht, Fanatieke voetballers zoals Henny Roerink, meidengek Ferdinand Postumus, zwemmen aan de Marthalaan bij een van de meiden uit de klas (naam kwijt), kortom een mooie tijd.

Wooldrikshoekschool (voor 1..., 1972

Hr.

Hr. Beuvink was het hoofd, zijn vrouw was lerares. Andere leerkrachten: hr. Vledder, hr. van Veen en juffrouw de Jong en Wilmink. Sinterklaasfeesten waren erg leuk.

Wooldrikshoekschool (voor 1..., 1950

?