Wolvega Zuid

Oranje Nassaulaan 51 in Wolvega, ( Toon op kaart )

179 scholieren

Bekijk de volledige pagina van Wolvega Zuid, blijf op de hoogte van reünies en vind je klassenfoto’s terug!

In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Log in en begin meteen of registreer je gratis!

Registreer gratis
  • Klassenfoto’s 9
  • Schoolgenoten 179

Op Wolvega Zuid vind je 9 klassenfoto’s en 179 schoolgenoten. Herken jij ze nog?

Meld je snel aan en kom weer in contact met je oud-schoolgenoten!

  • Schoolherinneringen 124

Juf Feenstra, juf van der Goot...

Juf Feenstra, juf van der Goot, meester van der Helm, meester Mulder, meester Bakker en meester Oosterloo. Favoriet was handenarbeid op zolder of de extra lessen in de lerarenkamer als anderen catechisatie hadden. Juf Feenstra was geweldig: "Ga zo door mijn zoon en gij zult spinazie eten!" sprak zij wijs na mijn eerste rapport op de middelbare school.

2002, Roy

wij zijn in de zesde klas naar...

wij zijn in de zesde klas naar klassewerk geweest om mee te doen! ik zou het leuk vinden om te horen hoe het met de andere klasgenoten is gegaan na de basisschool!

2002, Deleted

De hoofdmeester had een bijnaa...

De hoofdmeester had een bijnaam, Siepel. En als de rest van de klas godsdienstles had mochten wij in het lerarenkamertje Loco-en. Helaas is de reunie 2 jaar geleden niet door gegaan, hadden we al best veel werk voor gedaan. Voor Henk Hankel: je moet es contact opnemen met Alie Ekhart-Koopman, Sportlaan ? Wolvega. We hebben destijds heel veel adressen opgezocht voor de reunie die niet doorging, ik hoop dat zij ze nog heeft. SUCCES

2002, Deleted
?