woltjergymnasium

keizersgracht 418-424 in Amsterdam, ( Toon op kaart )

29 scholieren

Bekijk de volledige pagina van woltjergymnasium, blijf op de hoogte van reünies en vind je klassenfoto’s terug!

In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Log in en begin meteen of registreer je gratis!

woltjergymnasium foto

Op woltjergymnasium vind je 8 klassenfoto’s en 29 schoolgenoten. Herken jij ze nog?

Meld je snel aan en kom weer in contact met je oud-schoolgenoten!

Aanmelden

Ik heb in 1970 eindexamen gym-B gedaan.

Ik heb in 1970 eindexamen gym-B gedaan. Namen van klasgenoten, die samen met mij eindexamen hebben gedaan, kan ik me slecht herinneren. Wel namen van leraren: dhr. Schutte (Latijn en Grieks), Staat (idem), dhr. Scheps (Duits), Rang (wiskunde) mevr. Wenting (Frans)

woltjergymnasium, 1964

Ik heb maar 1 jaar op deze school gezeten.

Ik heb maar 1 jaar op deze school gezeten. Toen zijn we verhuisd naar Voorschoten. Mijn broers Herman en Aat en mijn zussen Geertje en Nellie hebben ook op deze school gezeten. Ik ging veel om met Florentien Borsboom van de Churchilllaan en met Marian Rang uit Amstelveen. Ik herinner me mevrouw van der Spek (gymnastiek) die het eerste uur altijd voorlas uit een klein bijbeltje. Verder een kat op drie poten die aan de achterkant van de school over schuttingen en randjes liep. En natuurlijk het prachtige trappenhuis.

woltjergymnasium, 1969

Ik was bevriend met Ina van Duin.

Ik was bevriend met Ina van Duin. We waren twee lange blonde meiden waar niet veel zinnigs uitkwam. Mijn broer Wytze en mijn zusters Tineke en Betske zaten in hogere klassen. Ik vond het gebouw geweldig en heb er een heerlijke schooltijd gehad. Vonden jullie de heer Schutte in de hogere klassen ook zo'n fantastische leraar?

woltjergymnasium, 1964

?