Witte de Withschool

Asstraat 3 in Den Haag, ( Toon op kaart )

187 scholieren

Bekijk de volledige pagina van Witte de Withschool, blijf op de hoogte van reünies en vind je klassenfoto’s terug!

In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Log in en begin meteen of registreer je gratis!

Witte de Withschool foto

Op Witte de Withschool vind je 47 klassenfoto’s en 187 schoolgenoten. Herken jij ze nog?

Meld je snel aan en kom weer in contact met je oud-schoolgenoten!

Aanmelden

Tussen de middag voetballen tussen de school en het HTO.

Tussen de middag voetballen tussen de school en het HTO. Meester Gomperts (klas 4, 5 en 6) en het eindtoneelstuk als bakker Kletskop. Schoolvrienden/klasgenoten Dirk Broekhuizen, Wim Wentink, Gino Puister, Ed Hulsegge, Wim Riepe, Cor Pater, Nico vd Kooi en nog veel meer.

Witte de Withschool, 1969

Spelen op het schoolplein en boodschappen doen voor meneer Besteman in de hoogste klas.

Spelen op het schoolplein en boodschappen doen voor meneer Besteman in de hoogste klas.Ik heb nog de laatste maartschool gehad waardoor we na de 6e klas een halfjaar in de Capadosestraat een tussenklas hebben gevolgd om aan te sluiten bij de mulo die in september begon. Mijn broer Roel Janssen zat 1 klas hoger en had de eerste jaren juffr. de Neut.

Witte de Withschool, 1952

Lopend naar school en zelfs in het begin op zaterdagochtend les.

Lopend naar school en zelfs in het begin op zaterdagochtend les. Spelen bij het HTO. De eerste drie klassen en hele lieve indonesische juf. De laatste drie jaar een indonesische meester. Die heel hard kon schreeuwen. Wij hadden nog de dagelijkse melkbeurt. De driehoekjes melk verdelen en rondbrengen. Oversteek brigade op de toen al drukke Rijswijkse weg. En de snoepwinkel heeft wat geweten. Heb ik nu nog spijt van. Afscheidstoneel was Vaders oude broek. Namen moeilijk.

Witte de Withschool, 1961

?