wisseloord school

Wisseloordlaan in Hilversum, ( Toon op kaart )

72 scholieren

Bekijk de volledige pagina van wisseloord school, blijf op de hoogte van reünies en vind je klassenfoto’s terug!

In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Log in en begin meteen of registreer je gratis!

wisseloord school foto

Op wisseloord school vind je 13 klassenfoto’s en 72 schoolgenoten. Herken jij ze nog?

Meld je snel aan en kom weer in contact met je oud-schoolgenoten!

Aanmelden

Ik heb in de klas gezeten bij Eric Hezel , Wesley Lindeman , Theo Therpstra , Miranda de Wagenaar , Linda Meier , Machia Zonneveld , Ilona Arnolds , Saskia Hendriks , Sandra Wiggermans , Natasja rucholesing ( srry voor de verkeerde spelling ) Dik , Maarte

Ik heb in de klas gezeten bij Eric Hezel , Wesley Lindeman , Theo Therpstra , Miranda de Wagenaar , Linda Meier , Machia Zonneveld , Ilona Arnolds , Saskia Hendriks , Sandra Wiggermans , Natasja rucholesing ( srry voor de verkeerde spelling ) Dik , Maarten , en die laaste weet ik niet meer . Ik heb een onzettende leuke tijd gehad daar .bedankt mam.

wisseloord school, 1979

was gezellig rika kloosterman dat was mijn vriendin deze mensen zaten bij mij in de klas ricardo angela henk richard de rest weet ik niet meer van naam ik was geen lievertje op school dat weet ik nog wel.

was gezellig rika kloosterman dat was mijn vriendin deze mensen zaten bij mij in de klas ricardo angela henk richard de rest weet ik niet meer van naam ik was geen lievertje op school dat weet ik nog wel.

wisseloord school, 1980

Het hooft van de school was toen Meester Donderop.

Het hooft van de school was toen Meester Donderop. Verder herinder ik mij Juf.Bierbuik,meester Stok en Verkuil verder weet ik nog een hele mooie juf te herinderen uit klas twee, wat haar naam was weet ik niet Ik zat in de klas met o.a Bart Brandt en Gerit Hovius. Bart was als ik moeilijkheden had altijd mijn eerste hulp.Bart zie ik nog wel eens, hij woont bij mij in het dorp. Gert Hovius kopt uit Hilversum, hij woonde toen als ik mij goed herrinder achter het ns station, Gerit heb ik na de laastste schooldag nooit meer gezien jammer.

wisseloord school, 1962

?