Wirdummerdraai

Stadsweg 6 in Wirdum, ( Toon op kaart )

32 scholieren

Bekijk de volledige pagina van Wirdummerdraai, blijf op de hoogte van reünies en vind je klassenfoto’s terug!

In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Log in en begin meteen of registreer je gratis!

Wirdummerdraai foto

Op Wirdummerdraai vind je 3 klassenfoto’s en 32 schoolgenoten. Herken jij ze nog?

Meld je snel aan en kom weer in contact met je oud-schoolgenoten!

Aanmelden

Gezellig en vertrouwd op het kleine 3-mansschooltje.

Gezellig en vertrouwd op het kleine 3-mansschooltje. Fijne schoolkampen naar Ees en Schipborg. Juf Adema met haar oud orgeltje en pepermuntje als je hoofdpijn had en droge sokken als je door het ijs gezakt was. Mijn favoriete meester was meester Engelkes die niemand voortrok en iedereen het gevoel gaf speciaal te zijn.

Wirdummerdraai, 1971

was de eerste donkere (samen met mn broertje) op deze school (in dit dorp zelfs), de liefdesbriefjes van Jannie Bakker en Sylvia Folkers op de allereerste dag dat ik op school zat! :-), meester "Flodder", fervent jager in zijn vrije tijd die elke dag hetz

was de eerste donkere (samen met mn broertje) op deze school (in dit dorp zelfs), de liefdesbriefjes van Jannie Bakker en Sylvia Folkers op de allereerste dag dat ik op school zat! :-), meester "Flodder", fervent jager in zijn vrije tijd die elke dag hetzelfde aan had (jagersbroek), Jos Mulder, mijn maatje voor het leven, tot ik verhuisde uit Wirdum, terug naar Groningen.

Wirdummerdraai, 1978

Juffrouw Adema.

Juffrouw Adema. Toen ik later ging lesgeven heb ik haar nog eens een paar tips gevraagd. Meester Dijkema: echt zuiver was zijn vioolspel niet.....

Wirdummerdraai, 1956

?