Willinkschool

Rijksstraatweg 89

256 scholieren

Bekijk het volledige profiel van Willinkschool, blijf op de hoogte van reünies en vind je klassenfoto’s terug!

In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  • Klassenfoto’s 49
  • Schoolgenoten 256

Op Willinkschool vind je 49 klassenfoto’s en 256 schoolgenoten. Herken jij ze nog?

Meld je snel aan en kom weer in contact met je oud-schoolgenoten!

  • Schoolherinneringen 146

Favoriete herinneringen: niet ...

Favoriete herinneringen: niet echt... Inderdaad, Peter, de horror van de school: de schooltandarts ("Open die mond!!").

2002, Deleted

Een leuke schooltijd met dierb...

Een leuke schooltijd met dierbare herinneringen, zoals: de Kerstvieringen in de kerk,elke klas z'n eigen thema.Na afloop een 'zielig' boek en een grote sinaasappel. Met de hoogste klassen dauwtrappen! Tijdens de verbouwing in klas 5 kregen de meisjes les van juffr.Knijff in de schoollaan.Vooral heel veel toneel! [ en veel gezelligheid !] In klas 6 veel gezongen. Ook heb ik heel veel dictees moeten schrijven; omdat het slordig was of voor...straf. Ik heb er in elk geval een duidelijk handschrift aan overgehouden!!

2002, Joke

In woonde tot mijn 8e jaar in ...

In woonde tot mijn 8e jaar in Bennebroek. Ik ging daar naar de kleuterschool bij de Willinkschool. Er zijn nog enkele namen die ik mij herinner van de kleuterschool. Carla van der Laan, Ellie Schaaij en Jan Nanning van der Hoop, Theo Volkers, Queeny Ruigaver. Marja Schotte. Vam de juffen herinner ik mij de namen van juffrouw Vrenegoor en juffrouw Splunter. In de eerste klas zat ik bij juffrouw Pool. In dat jaar ben ik een tijd ziek geweest en heb ik geruime tijd in het ziekenhuis gelegen. Uit die tijd heb ik een plakboek waar mijn moeder alle kaarten in heeft geplakt die ik toen van klasgenoten, vrienden en bekenden heb gehad. In de tweede klas ben ik verhuisd naar Lochem.

2003, Deleted
?