Willinkschool

Rijksstraatweg 89 in Bennebroek, ( Toon op kaart )

258 scholieren

Bekijk de volledige pagina van Willinkschool, blijf op de hoogte van reünies en vind je klassenfoto’s terug!

In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Log in en begin meteen of registreer je gratis!

Willinkschool foto

Op Willinkschool vind je 49 klassenfoto’s en 258 schoolgenoten. Herken jij ze nog?

Meld je snel aan en kom weer in contact met je oud-schoolgenoten!

Aanmelden

Favoriete herinneringen: niet echt.

Favoriete herinneringen: niet echt... Inderdaad, Peter, de horror van de school: de schooltandarts ("Open die mond!!").

Willinkschool, 1972

Een leuke schooltijd met dierbare herinneringen, zoals: de Kerstvieringen in de kerk,elke klas z'n eigen thema.

Een leuke schooltijd met dierbare herinneringen, zoals: de Kerstvieringen in de kerk,elke klas z'n eigen thema.Na afloop een 'zielig' boek en een grote sinaasappel. Met de hoogste klassen dauwtrappen! Tijdens de verbouwing in klas 5 kregen de meisjes les van juffr.Knijff in de schoollaan.Vooral heel veel toneel! [ en veel gezelligheid !] In klas 6 veel gezongen. Ook heb ik heel veel dictees moeten schrijven; omdat het slordig was of voor...straf. Ik heb er in elk geval een duidelijk handschrift aan overgehouden!!

Willinkschool, 1963

In woonde tot mijn 8e jaar in Bennebroek.

In woonde tot mijn 8e jaar in Bennebroek. Ik ging daar naar de kleuterschool bij de Willinkschool. Er zijn nog enkele namen die ik mij herinner van de kleuterschool. Carla van der Laan, Ellie Schaaij en Jan Nanning van der Hoop, Theo Volkers, Queeny Ruigaver. Marja Schotte. Vam de juffen herinner ik mij de namen van juffrouw Vrenegoor en juffrouw Splunter. In de eerste klas zat ik bij juffrouw Pool. In dat jaar ben ik een tijd ziek geweest en heb ik geruime tijd in het ziekenhuis gelegen. Uit die tijd heb ik een plakboek waar mijn moeder alle kaarten in heeft geplakt die ik toen van klasgenoten, vrienden en bekenden heb gehad. In de tweede klas ben ik verhuisd naar Lochem.

Willinkschool, 1960