willibrordusschool

Dokter Cuypersplein in Hilversum, ( Toon op kaart )

112 scholieren

Bekijk de volledige pagina van willibrordusschool, blijf op de hoogte van reünies en vind je klassenfoto’s terug!

In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Log in en begin meteen of registreer je gratis!

willibrordusschool foto

Op willibrordusschool vind je 28 klassenfoto’s en 112 schoolgenoten. Herken jij ze nog?

Meld je snel aan en kom weer in contact met je oud-schoolgenoten!

Aanmelden

hoofd Veen en vergeet meisjesschool niet met de onverbiddellijke muur met bovenop glasscherven.

hoofd Veen en vergeet meisjesschool niet met de onverbiddellijke muur met bovenop glasscherven. tussen jongens en meisjes.

willibrordusschool, 1963

1ste klas: juf van Maarsseveen, die nam je nog over de knie, dat was toen al ouderwets.

1ste klas: juf van Maarsseveen, die nam je nog over de knie, dat was toen al ouderwets. 2de klas: juf Wiegers, niet onaardig, al was het niet bepaald een lachebek. 3de klas: meester Krijnen, aardige man. 4de klas: meester Pieters, die was stapelgek, een paranoïde idioot met losse handjes die de klas als een dictator regeerde. Gelach in de klas waar hij geen aanleiding voor gaf beschouwde Pieters als een aanval op zijn autoriteit. Dan deelde hij barbaarse straffen uit zoals een uur op je knieën voor het bord. 5de klas: meester Gieling, die was zo mogelijk nog gekker dan Pieters. Wie verzint het om zo'n idiote zenuwelijer en Cheverine4vreter voor een klas te zetten? Er zijn jongens geweest die bij hem in de klas welhaast neurotisch geworden zijn. Hij was echt gestoord. 6de klas: meester Veen. Ik vond hem aardig, voor mij was hij een verademing na die 2 idioten daarvoor. (Maar ik kan me voorstellen dat er zijn die anders over hem oordelen). Ik heb tot zijn overlijden contact met hem gehouden. Maar wie meer wil weten over onderwijzers van toen moet mijn homepage eens bekijken http://members.chello.nl/j.ruijzendaal/Willibrordus1.htm

willibrordusschool, 1956

meester gieling en zoute koekjes, " pikkie veen", de baas van het spul.

meester gieling en zoute koekjes, " pikkie veen", de baas van het spul

willibrordusschool, 1962

?