Willibrordusschool

Halsemastraat 2 in Kloosterburen, ( Toon op kaart )

99 scholieren

Bekijk de volledige pagina van Willibrordusschool, blijf op de hoogte van reünies en vind je klassenfoto’s terug!

In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Log in en begin meteen of registreer je gratis!

Willibrordusschool foto

Op Willibrordusschool vind je 22 klassenfoto’s en 99 schoolgenoten. Herken jij ze nog?

Meld je snel aan en kom weer in contact met je oud-schoolgenoten!

Aanmelden

De school was eerst nog gevestigd in het oude gebouw aan de hoofdstraat Als linkshandig moest ik van Juffrouw Boersma? rechtsschrijven nog steeds een slecht handschrift hier aan over gehouden (jeugdtrauma) En natuurlijk de hoofdmeester eerst bergsma o

De school was eerst nog gevestigd in het oude gebouw aan de hoofdstraat Als linkshandig moest ik van Juffrouw Boersma? rechtsschrijven nog steeds een slecht handschrift hier aan over gehouden (jeugdtrauma) En natuurlijk de hoofdmeester eerst bergsma of zo iets die erg kwaad kon worden en dan een rood hoofd kreeg en hierna Overmars wij noemden jem louitje (de vos) van de fabeltjes krant.

Willibrordusschool, 1965

met meneer bruins op het orgel, nel lemmink met het zingen oud pietje bel, juf maria en juf anthonie met de fluistersnoepjes.

met meneer bruins op het orgel, nel lemmink met het zingen oud pietje bel, juf maria en juf anthonie met de fluistersnoepjes

Willibrordusschool, 1979

De school stond nog in de hoofdstraat.

De school stond nog in de hoofdstraat. In de 1e klas hadden we juffrouw Boerema. Juffrouw Sutman kon heel spannend vertellen en in de 6e klas hadden we meester Berghuis.

Willibrordusschool, 1964

?