Willibrordus MAVO

Kees Delfsweg (Later Dellaertlaan) in Beverwijk, ( Toon op kaart )

196 scholieren

Bekijk de volledige pagina van Willibrordus MAVO, blijf op de hoogte van reünies en vind je klassenfoto’s terug!

In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Log in en begin meteen of registreer je gratis!

Registreer gratis
  • Klassenfoto’s 37
  • Schoolgenoten 196

Op Willibrordus MAVO vind je 37 klassenfoto’s en 196 schoolgenoten. Herken jij ze nog?

Meld je snel aan en kom weer in contact met je oud-schoolgenoten!

  • Schoolherinneringen 141

Wie herinnert zich niet de wiskundeleraar mijnheer de Vrede met zijn gevleugelde uitspraak "Pak je boeltje en verdwijn!" :-).

Wie herinnert zich niet de wiskundeleraar mijnheer de Vrede met zijn gevleugelde uitspraak "Pak je boeltje en verdwijn!" :-)

2002, Ad

Meneer Franken van biologie was favoriet.

Meneer Franken van biologie was favoriet.en meneer van de Meulen.Zeilkamp was erg gezellig.

2002, José

5 jaar op deze school gezeten (3de klas 2 keer) Vond het er niet echt leuk, ik was vrij klein van stuk en werd ooit door de heer Baaij "uitgescholden" voor kleintje!!!! Dit was de eerste keer dat ik iets terug durfde te zeggen en wat denk je??? Wordt ik e

5 jaar op deze school gezeten (3de klas 2 keer) Vond het er niet echt leuk, ik was vrij klein van stuk en werd ooit door de heer Baaij "uitgescholden" voor kleintje!!!! Dit was de eerste keer dat ik iets terug durfde te zeggen en wat denk je??? Wordt ik eruit gestuurd. Meneer Feenstra van Scheikunde en meneer Franke van Biologie waren mijn favorieten.

2002, Deleted
?