Willibrordus

G S van Ruwiellaan 1 in Breukelen, ( Toon op kaart )

310 scholieren

Bekijk de volledige pagina van Willibrordus, blijf op de hoogte van reünies en vind je klassenfoto’s terug!

In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Log in en begin meteen of registreer je gratis!

Willibrordus foto

Op Willibrordus vind je 26 klassenfoto’s en 310 schoolgenoten. Herken jij ze nog?

Meld je snel aan en kom weer in contact met je oud-schoolgenoten!

Aanmelden

Juffrouw Nederend klas 2 ! Juffrouw de Haan klas 1 (in houten keetje bij een andere school een eindje verderop), Juffrouw Bekker klas 3, handvaardigheid in de grote hal (kever met allerlei steken erop).

Juffrouw Nederend klas 2 ! Juffrouw de Haan klas 1 (in houten keetje bij een andere school een eindje verderop), Juffrouw Bekker klas 3, handvaardigheid in de grote hal (kever met allerlei steken erop)

Willibrordus, 1974

De mooie binnentuin.

De mooie binnentuin.Van palmpasen tot kerst werd alles uitgebreid gevierd en de kapelaan was sinterklaas.Aandacht voor kunst en sociale vaardigheden en meester Jutte die je niet boos moest maken want dan waren de rapen gaar.

Willibrordus, 1965

Ik heb goede herinneringen aan juffrouw van 't Nederend (2e klas), de heer Jute (6e klas) en de meester van de 4e.

Ik heb goede herinneringen aan juffrouw van 't Nederend (2e klas), de heer Jute (6e klas) en de meester van de 4e. Minder goede herinneringen aan juffrouw Vendrig (1e klas, die je in de hoek zette als je ouders vergeten waren melkgeld mee te geven...) en meester Niekerk (5e jaar; die had gewoon de pik op me). Tegenwoordig zie ik klasgenote Els Voorend zo nu en dan, die echtgenote is van een oud-collega van mijn vriendin en in Oosterhout (bij Breda) woont.

Willibrordus, 1967

?