Willem Ruysschool Kralingen

Blaerdorpsstraat in Pernis, ( Toon op kaart )

8 scholieren

Bekijk de volledige pagina van Willem Ruysschool Kralingen, blijf op de hoogte van reünies en vind je klassenfoto’s terug!

In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Log in en begin meteen of registreer je gratis!

Willem Ruysschool Kralingen foto

Op Willem Ruysschool Kralingen vind je 2 klassenfoto’s en 8 schoolgenoten. Herken jij ze nog?

Meld je snel aan en kom weer in contact met je oud-schoolgenoten!

Aanmelden

Hannie Kapsenberg, Carla Vilters, Eddy van der Pol.

Hannie Kapsenberg, Carla Vilters, Eddy van der Pol

Willem Ruysschool Kralingen, 1957

Was een prettige school.

Was een prettige school. Had daar een hartsvriendin Chia Hissink. (Zou heel graag wat van haar willen horen, ben al jaren op zoek). We zijn er allebei al vlug van af gegaan door verhuizing naar Hoogvliet.

Willem Ruysschool Kralingen, 1960

Ik weet niet zo veel meer van deze MULO.

Ik weet niet zo veel meer van deze MULO. In de eerste klas zat ik me nogal te vervelen, want veel leerstof reeds gehad. Er zat een Cgris uit de Prins Frederik Hendrik straat uit Crooswijk in de klas. Ook Kees de Graaf, die JiuJitsu deed en zoon was van de Fotowinkel De Graaf op de Meent. Verder nog Wally Eman uit Schiebroek met zijn zus. Zij kwamen net uit Indonesie. We hadden les van een oude schooljuffrouw, zij was heel erg aardig. In de tweede klas een leraar die ook aardig was maar te slap. In de derde klas een leraar, een klein opdondertje diemank liep en een heel groot hoofd had. Hij praatte heel erg hard. Ik kon niet met hem opschieten en ging van school af. De 1e en het 2e jaar zaten we in de Blaardorpstraat in een oud schoolgebouw. Enfin, gen foto's meer voor zover ik weet. Met ijsvrij maakten we wel ijsfoto's op een ondergespoten tennisbaan bij de plaszoom. Dat was ook welleuk eigenlijk. Verder gingen we naar zwemles met een paar, want we konden niet allemaal zwemmen. Jan Crusifix van de Kerkhoflaan bijvoorbeeld. We gingen ook naar een fotocursus in Schiebroek bij de heer Roos op woesdagavond. Veel geleerd daar. Gingen we meedoen met een fotowedstrijd van de haven, en hebben de doka gebruikt op de meisjes HBS in Kralingen. Enfin, dat was het wel weer even. Wel weinig aanmeldingen trouwens, van de lagere school is het meeste wel aangemeld. Groetjes en laat eens horen. Corstiaan Breedveld.

Willem Ruysschool Kralingen, 1962

?