Willem Ruys mulo

Bresterstraat in Den Haag, ( Toon op kaart )

165 scholieren

Bekijk de volledige pagina van Willem Ruys mulo, blijf op de hoogte van reünies en vind je klassenfoto’s terug!

In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Log in en begin meteen of registreer je gratis!

Willem Ruys mulo foto

Op Willem Ruys mulo vind je 42 klassenfoto’s en 165 schoolgenoten. Herken jij ze nog?

Meld je snel aan en kom weer in contact met je oud-schoolgenoten!

Aanmelden

Anneke Engels uit klas M1b Vaste stapmaat was André v/d Lippe.

Anneke Engels uit klas M1b Vaste stapmaat was André v/d Lippe. Leraren de Vries/fysika, Bijlsma/biologie, mevr Boelsma/Engels. Hengeveld/wiskunde. Lees de rest maar als je mijn naam aanvinkt. Ik hoop toch wat van Anneke Engels te horen want daar ben ik geruime tijd naar opzoek.

Willem Ruys mulo, 1957

Ik zat hier op de HandelsUlo !!!Later werden we verplaatst naar de Dependance achter het "Zomerhof".

Ik zat hier op de HandelsUlo !!!Later werden we verplaatst naar de Dependance achter het "Zomerhof". Hoofd was mr. (de) Boer...wat een knuppel.....mr. Hengeveld, mr. Tee, mr. Stappershoef (was in mijn tijd een kettingroker), mr. Lynn(boekhouden) en Runge (Duits) en Simons was de congierge. 's Woendagsavonds dansen onder leiding van Wim Poptie en echtgenote. Marijke van Pel was voor mij de mooiste..... Ik herrinner me Willy Schenkeveld, Wil van Kampen of Kempen, Corrie Hagendoorn, Jaap Visser.

Willem Ruys mulo, 1952

Bester vriend was Gerard Prins die op de Hildebrandstraat woonde.

Bester vriend was Gerard Prins die op de Hildebrandstraat woonde. Ik ben in 1965 naar Canada vertrokken en ben daar terug naar school gegaan. Studeerde rechten en ik ben nu al jaren lang een advokaat in Canada. En ja, ik herinner me De Boer, inderdaad een knuppel.

Willem Ruys mulo, 1954

?