Willem Lodewijkschool

Druifstreek in Leeuwarden, ( Toon op kaart )

276 scholieren

Bekijk de volledige pagina van Willem Lodewijkschool, blijf op de hoogte van reünies en vind je klassenfoto’s terug!

In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Log in en begin meteen of registreer je gratis!

Willem Lodewijkschool foto

Op Willem Lodewijkschool vind je 40 klassenfoto’s en 276 schoolgenoten. Herken jij ze nog?

Meld je snel aan en kom weer in contact met je oud-schoolgenoten!

Aanmelden

Juf Plet van klas 2, meester Teeuwsen(schoolhoofd), mijnheer Dijkstra van de 4e klas: enkele klasgenoten van toen: Paulus Yntema, Willy P.

Juf Plet van klas 2, meester Teeuwsen(schoolhoofd), mijnheer Dijkstra van de 4e klas: enkele klasgenoten van toen: Paulus Yntema, Willy P., Gerrit O., Johan Kl., Marita , Aleid, Jopie(Johanna) L., Klaas , Lieuwe, Koos VdV.; schuin tegenover ons schoolplein was de gevangenis de Blokhuispoort; op het plein voor de gevangenis mocht je pas pauze houden als je in klas 6 zat; in mijn schoolperiode is de Keizersgracht voor de gevangenis gedempt, dat was het jaar 1956. Leuke tijd gehad!

Willem Lodewijkschool, 1955

In klas 2 kreeg ik Juf de Jong, mijn moeder.

In klas 2 kreeg ik Juf de Jong, mijn moeder. Dat was best raar. Op de middelbare school voelde ik me daarom wel veel vrijer. Mijn ouders zijn op hun 70ste verhuisd naar Brabant. Mijn moeder is nu (2021) 95 jaar.

Willem Lodewijkschool, 1967

alle schooljaren waren leuk, favoriete leraar was meester Link, Geale Veldman, geen sportprestaties, met Chris van der Berg een hoop lol gehad.

alle schooljaren waren leuk, favoriete leraar was meester Link, Geale Veldman, geen sportprestaties, met Chris van der Berg een hoop lol gehad.

Willem Lodewijkschool, 1945

?