Willem de Zwijgerschool voor U.L.O

Platanenstraat 50 in IJmuiden, ( Toon op kaart )

151 scholieren

Bekijk de volledige pagina van Willem de Zwijgerschool voor U.L.O, blijf op de hoogte van reünies en vind je klassenfoto’s terug!

In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Log in en begin meteen of registreer je gratis!

Registreer gratis
Willem de Zwijgerschool voor U.L.O foto

Op Willem de Zwijgerschool voor U.L.O vind je 44 klassenfoto’s en 151 schoolgenoten. Herken jij ze nog?

Meld je snel aan en kom weer in contact met je oud-schoolgenoten!

Aanmelden

Namen die ik mij herinner: Mr v.

Namen die ik mij herinner: Mr v.d. lijn, Mr Wiedemeyer,Eric Meyers, Frans Cleeren,Tom Bolland, Jan Zwart, Aad Rietdijk Herman Stuur, Piet Veldmeyer, Wim Jak, Ans de Looze en Elly Veenstra

Willem de Zwijgerschool voo..., 1957

Rudi Oldenburg,Gerard Rollenberg en Ingrid van Leeuwen jullie verhalen komen mij allemaal bekend voor Gerard woonde een paar huizen verder op het Stratingplantsoen.

Rudi Oldenburg,Gerard Rollenberg en Ingrid van Leeuwen jullie verhalen komen mij allemaal bekend voor Gerard woonde een paar huizen verder op het Stratingplantsoen.Ook Rita van der Steeg en Clementine Wortelboer kan ik mij nog herrinneren.Jammer dat je eerst betalen moet om elkaar te benaderen.

Willem de Zwijgerschool voo..., 1969

Leraren die ik me herinner zijn: de heren Stegeman (wiskunde, natuurkunde en handelsvakken): vrij streng, maar had wel gevoel voor humor.

Leraren die ik me herinner zijn: de heren Stegeman (wiskunde, natuurkunde en handelsvakken): vrij streng, maar had wel gevoel voor humor. Dhr. Zwartenkot: kwam in hetzelfde jaar als ik; gaf o.a. engels, nederlands, aardrijkskunde en geschiedenis; nogal streng en niet gezellig. Directeur R. Otten, gaf in de hoogste klassen de handelsvakken. Praatte daarbij veel over zijn studerende zoon. Mw. Matla gaf gym. Zij werd opgezadeld met het maken van wandelingen met ons tijdens een verbouwing van de gymzaal. Medeleerlingen die ik mij herinner zijn o.a. Geja Bot, Clementine Wortelboer (kon fantastisch tekenen), Marijke Becking, Sara Schriever (speelde fantastisch piano), Joop Eriks, Dirk Jan van Leeuwen (niet de van Leeuwen met wie ik later ben getrouwd;), Nico-Jan Latooy. Een paar jaar geleden heeft Pieter Jan Wijker nog een reunie georganiseerd. Ik kon daar niet aanwezig zijn. Andere klasgenoten waren Rita Bakker, Els Broekhoff en Rita v.d. Steeg (maar zij zaten ook bij mij in de klas op de lagere school).

Willem de Zwijgerschool voo..., 1967

?