Willem Coopalschool

Braillestraat 2 in Krommenie, ( Toon op kaart )

120 scholieren

Bekijk de volledige pagina van Willem Coopalschool, blijf op de hoogte van reünies en vind je klassenfoto’s terug!

In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Log in en begin meteen of registreer je gratis!

Willem Coopalschool foto

Op Willem Coopalschool vind je 17 klassenfoto’s en 120 schoolgenoten. Herken jij ze nog?

Meld je snel aan en kom weer in contact met je oud-schoolgenoten!

Aanmelden

Op een van de carnavalvieringen waren mijn mijn buurjongen Piet en ik bruid en bruidegom.

Op een van de carnavalvieringen waren mijn mijn buurjongen Piet en ik bruid en bruidegom. Hij in pak met hoge hoed. Ik in mijn 'communiejurk'. Mijn sluier was de vitrage uit de badkamer en ik had een boeketje van gele fresia's. Ik heb les gehad van Juf Palmboom, juf Jak, juf Draisma en juf Patist, Meester Vermeulen, Juf en Meester Oosterbaan. Ik weet niet meer alle namen van klasgenoten. We hadden een klein groepje meisjes: Francien Moerkamp, Marian Zonneveld, Paula Bruins, Annemarie van Werkhoven, Trudie van Straalen, Loes Rupert (Ben ik nu nog namen vergeten?) Enkele jongensnamen: Anno Boon, Ed van Bergen, Cor en Hein Noom, Hans Stoop, Karel Oud, Harald van der Lubbe, Jos Houniet, Arnold Konijn, Nico Breeuwer, Kees Meijer. Heb ook geen foto's, zijn die ooit gemaakt???? Zo ja, dan hou ik me aanbevolen voor een kopie!!

Willem Coopalschool, 1962

Leuke herinneringen aan deze school! Waar zijn jullie gebleven na de zesde klas? Ik verhuisde toen naar Koog aan de Zaan.

Leuke herinneringen aan deze school! Waar zijn jullie gebleven na de zesde klas? Ik verhuisde toen naar Koog aan de Zaan. Graag reacties. infoatschoonheidsgeheimpuntnl

Willem Coopalschool, 1974

Vriendinnen Anka Bouwhuis, Wilma Vredenburg, Anja Petra, Angela de Leeuw.

Vriendinnen Anka Bouwhuis, Wilma Vredenburg, Anja Petra, Angela de Leeuw

Willem Coopalschool, 1964

?