Wilhelmus Clemens Maria Hofbauerschool

Lange Hilleweg in Rotterdam, ( Toon op kaart )

16 scholieren

Bekijk de volledige pagina van Wilhelmus Clemens Maria Hofbauerschool, blijf op de hoogte van reünies en vind je klassenfoto’s terug!

In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Log in en begin meteen of registreer je gratis!

Wilhelmus Clemens Maria Hofbauerschool foto

Op Wilhelmus Clemens Maria Hofbauerschool vind je 1 klassenfoto’s en 16 schoolgenoten. Herken jij ze nog?

Meld je snel aan en kom weer in contact met je oud-schoolgenoten!

Aanmelden

het hooft van deze school was zuster Theresia de school stond op de strevelsweg vlak bij de kerk op de hoek die al weer jaren weg is.

het hooft van deze school was zuster Theresia de school stond op de strevelsweg vlak bij de kerk op de hoek die al weer jaren weg is. Er staat nu een bejaardenflat dacht ik. Zelf woon ik niet meer in Rotterdam meisjes uit mijn klas wat ik mij nog herriner waren Cokie en Bettie van Vliet en Ria???? Wij zijn en keer met de klas een paar dagen naar het eiland rozenburg dacht ik geweest Mijn meisjesnaam is Gerda Entius

Wilhelmus Clemens Maria Hof..., 1951

Zat op deze school vanaf de tweede klas.

Zat op deze school vanaf de tweede klas. Het hoofd van de school was de heer Witzenburg. Zijn wapen was een spaans rietje en de kreet was om krom bom .Werd gebruikt als je het daar naar had gemaakt. Als muziekleraar kan ik mij de heer Erwich herinneren. Ook meester Scheffers ligt mij nog wel bij. Je sprak deze heren aan met meester is wel wat anders als nu Jan of Piet.

Wilhelmus Clemens Maria Hof..., 1954

Bijna vergeten school op 3e verd.

Bijna vergeten school op 3e verd. vanaf meester Rademeakers tot onvergetelijke Broeder Cunibert

Wilhelmus Clemens Maria Hof..., 1956

?