Wilhelminaschool / Oranje Nassauschool

Dr. C. A. Gerkestraat 12 in Zandvoort, ( Toon op kaart )

123 scholieren

Bekijk de volledige pagina van Wilhelminaschool / Oranje Nassauschool, blijf op de hoogte van reünies en vind je klassenfoto’s terug!

In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Log in en begin meteen of registreer je gratis!

Wilhelminaschool / Oranje Nassauschool foto

Op Wilhelminaschool / Oranje Nassauschool vind je 42 klassenfoto’s en 123 schoolgenoten. Herken jij ze nog?

Meld je snel aan en kom weer in contact met je oud-schoolgenoten!

Aanmelden

Heb de fijnste herinneringen aan de heer van Wijk (aardrijkskunde-onderwijzer?).

Heb de fijnste herinneringen aan de heer van Wijk (aardrijkskunde-onderwijzer?)

Wilhelminaschool / Oranje N..., 1945

Ik heb hier twee jaar gezeten voordat in naar de Beatrix ging, ik herinner me Juffrouw de Haan uit klas 1 en Juffrouw Korting in klas 2, verder Berkenbosch omdat ik die later op de Mulo weer tegen kwam, juffrouw Jansen (Knagelijntje) daar had iedereen wel

Ik heb hier twee jaar gezeten voordat in naar de Beatrix ging, ik herinner me Juffrouw de Haan uit klas 1 en Juffrouw Korting in klas 2, verder Berkenbosch omdat ik die later op de Mulo weer tegen kwam, juffrouw Jansen (Knagelijntje) daar had iedereen wel respect voor, als mede leerling herinner ik me wiebe Tilstra die ook met mij naar de Beatrixschool ging en die een van mijn beste vrienden was.

Wilhelminaschool / Oranje N..., 1959

Mijn herinneringen aan Knagelijn zijn enigszins "pijnlijk".

Mijn herinneringen aan Knagelijn zijn enigszins "pijnlijk". Een draai om de oren of een tik met de liniaal staan nog helder in mijn geheugen gegrifd.

Wilhelminaschool / Oranje N..., 1956

?