Wilhelminaschool/ Hendrikschool

in Punda, ( Toon op kaart )

49 scholieren

Bekijk de volledige pagina van Wilhelminaschool/ Hendrikschool, blijf op de hoogte van reünies en vind je klassenfoto’s terug!

In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Log in en begin meteen of registreer je gratis!

Wilhelminaschool/ Hendrikschool foto

Op Wilhelminaschool/ Hendrikschool vind je 7 klassenfoto’s en 49 schoolgenoten. Herken jij ze nog?

Meld je snel aan en kom weer in contact met je oud-schoolgenoten!

Aanmelden

We hadden veel lol in de klas.

We hadden veel lol in de klas

Wilhelminaschool/ Hendriksc..., 1961

Van febr.

Van febr. 1951 t/m juni 1955 van 3e klas Hendrikschool t/m 1e klas Mulo. Wie was het meisje met blonde krullenkopje,dat voor Hendrikschool wachtte op vervoer naar huis en waar ik altijd langs liep?

Wilhelminaschool/ Hendriksc..., 1951

Ik kwam in klas 3 binnen bij meneer Breedijk.

Ik kwam in klas 3 binnen bij meneer Breedijk. De zesde klas viel later onder Prinses Christinaschool en daarna de 7de t/m 10de weer Hendrikschool. Juffrouwen, die ik nog kan herinneren zijn,Pads, later getrouwd met Tuin. Galmeijer vond ik een knappe vrouw. Heb echter nooit les van gekregen. Henriques, de Hasseth was een hele lieve juf van spaans. onderwijzers Abbas met zijn pijp, Foster, Lesterhuis, Lieveld, de Jong ( meneer cigogne), Voorbrood ( skinny) , Droog, Haverman ( vader van alle leerlingen), Naar, Naarden en Meneer Goedhart, de man met een echt goedhart.

Wilhelminaschool/ Hendriksc..., 1959

?