Wilhelminaschool, bedrijfschool Stork en Dikkers

Industriestraat in Hengelo, ( Toon op kaart )

209 scholieren

Bekijk de volledige pagina van Wilhelminaschool, bedrijfschool Stork en Dikkers, blijf op de hoogte van reünies en vind je klassenfoto’s terug!

In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Log in en begin meteen of registreer je gratis!

Wilhelminaschool, bedrijfschool Stork en Dikkers foto

Op Wilhelminaschool, bedrijfschool Stork en Dikkers vind je 24 klassenfoto’s en 209 schoolgenoten. Herken jij ze nog?

Meld je snel aan en kom weer in contact met je oud-schoolgenoten!

Aanmelden

Herinner me nog goed dat de leraaar van Egmond op 1 april een leerling uit Dinxperlo de hele school door liet zoeken naar een kluts.

Herinner me nog goed dat de leraaar van Egmond op 1 april een leerling uit Dinxperlo de hele school door liet zoeken naar een kluts.

Wilhelminaschool, bedrijfsc..., 1967

o.

o.a de het snoepwinkeltje aan de overkant. Leo Heuker, Hein Bijvanck, Wim Hoek, Albert de Jong

Wilhelminaschool, bedrijfsc..., 1956

Walter Mulder, Albert de Jong, Auke Hof, Herman de Kleyn, Henny Hoek, , Herman Jansink, Wim Hoek, Snijders, Ton Schepers.

Walter Mulder, Albert de Jong, Auke Hof, Herman de Kleyn, Henny Hoek, , Herman Jansink, Wim Hoek, Snijders, Ton Schepers. De leraren Zomerhuis, Kotkamp voor de muziek, van Egmand, Baltink, Berends, Szegedi en Bruinshoofd als hoofd van deze school. Ik heb een zeer prettige tijd op deze school doorgebracht en veel aan de opleiding gehad in mijn verdere werkloopbaan. bij de NS.

Wilhelminaschool, bedrijfsc..., 1957

?