Wilhelminaschool

Natersweg 7 in Rotterdam, ( Toon op kaart )

296 scholieren

Bekijk de volledige pagina van Wilhelminaschool, blijf op de hoogte van reünies en vind je klassenfoto’s terug!

In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Log in en begin meteen of registreer je gratis!

Registreer gratis
  • Klassenfoto’s 50
  • Schoolgenoten 296

Op Wilhelminaschool vind je 50 klassenfoto’s en 296 schoolgenoten. Herken jij ze nog?

Meld je snel aan en kom weer in contact met je oud-schoolgenoten!

  • Schoolherinneringen 279

Wat mij echt is bijgebleven is...

Wat mij echt is bijgebleven is handwerken bij mw. de Looze, het arme mens is bijkans wanhopig geworden van de onkunde van onze klas en aldus was mijn buit na zes jaar: 1 gehaakte portemonnee en een scheef pit-rieten bakje o.i.d. De leukste onderwijzer: dhr. van Doorn klas 5 hele fijne man.

2002, Linda

Als het gesneeuwd had ging je ...

Als het gesneeuwd had ging je met andere jongens uit de klas achter vrachtwagens hangen om mee te glijden. Als meester van Doorn (5e klas) je op de gang stuurde kwam hij je met een aanwijsstokje op je kont slaan. Ik herinner mij nog Andre Dorst uit de Frans Beckerstraat , Wim Schouten, Reije Berkelaar, Arjan Daane, Yvonne Walinga, Yvonne Salei, Magda ? (haar ouders hadden een textielwinkel) Hoe heette de leraar van de 3e klas geitenwollensokkentype met baard en hij was in het bezit van een blauwe eend.

2002, Deleted

Ik herriner mij in klas 1 dat ...

Ik herriner mij in klas 1 dat ik die twee maal heb mogen doen 1 keer met een oudere juf en een keer met juffrouw de Zeeuw die later getrouwd is met meester Weij. Ik herriner mij meester van Doorn waarvoor ik soms een boodschap mocht doen, en ik herriner mij meester Weij in de vijfde en zesde klas. natuurlijk herriner ik mij nog vele klasgenoten zoals gerda de groot, nora de waard, nellie v/d schee, nelleke rensema, wim telleman ger v/d linde, harrie pijper,kees hoogenboom die met carolien broekhuizen getrouwd is en nog velen meer.

2002, Deleted
?