Wilhelmina MULO

Parkweg in Voorburg, ( Toon op kaart )

134 scholieren

Bekijk de volledige pagina van Wilhelmina MULO, blijf op de hoogte van reünies en vind je klassenfoto’s terug!

In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Log in en begin meteen of registreer je gratis!

Wilhelmina MULO foto

Op Wilhelmina MULO vind je 41 klassenfoto’s en 134 schoolgenoten. Herken jij ze nog?

Meld je snel aan en kom weer in contact met je oud-schoolgenoten!

Aanmelden

Knoester had bruine vingers van het stuyvesant roken.

Knoester had bruine vingers van het stuyvesant roken. En dan hadden we ook nog meester Miedema, klein en kaal en als hij kwaad was (en dat was hij nog wel eens) dan zag je de spieren in zijn wangen bewegen. Dan hadden we ook nog een aardrijkskundeleraar en biologieleraar. Hoe heette die ook weer. Hij was tamelijk lang en mager. Ik herinner me nog dat hij tijdens een les over het menselijk lichaam vertelde dat het voedsel via de slokdarm in de maag kwam maar dat nog niet bekend was hoe voedsel van de maag in de darmen kwam.

Wilhelmina MULO, 1958

Ik moet nog wel eens denken aan de franse les die wij van de heer Uiterlinden bij hem thuis aan zijn ziekbed kregen en aan zijn favoriete vraag: donnez moi les temps primitive de les verbe irregulier .

Ik moet nog wel eens denken aan de franse les die wij van de heer Uiterlinden bij hem thuis aan zijn ziekbed kregen en aan zijn favoriete vraag: donnez moi les temps primitive de les verbe irregulier ....

Wilhelmina MULO, 1958

Rob Swärtz een 4 en natuurlijk mr.

Rob Swärtz een 4 en natuurlijk mr.Kuiper ook(Geert Kuiper).Dat was Meester Simmelinck. Heel gezellig waren de klasse-avonden waar flink werd gemusiceerd, met Franklin Halebos drums en Geert Kuiper gitaar, in de dependance tegenover het Christelijk Lyceum te Voorburg.

Wilhelmina MULO, 1960

?