Wilhelmina Mavo

Adriaan Mulderstraat in Utrecht, ( Toon op kaart )

421 scholieren

Bekijk de volledige pagina van Wilhelmina Mavo, blijf op de hoogte van reünies en vind je klassenfoto’s terug!

In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Log in en begin meteen of registreer je gratis!

Wilhelmina Mavo foto

Op Wilhelmina Mavo vind je 134 klassenfoto’s en 421 schoolgenoten. Herken jij ze nog?

Meld je snel aan en kom weer in contact met je oud-schoolgenoten!

Aanmelden

Was toen de Wilhelmina ULO, ook wel de "van der Walschool" naar de toenmalige directeur.

Was toen de Wilhelmina ULO, ook wel de "van der Walschool" naar de toenmalige directeur. Verder Gierveld, Braam, de Bie, Slotema, Raadt. Juffr Huyser. en van Vliet

Wilhelmina Mavo, 1966

Leuke tijd op de deze school gehad.

Leuke tijd op de deze school gehad. Leuke docenten (..) gezellige klassen. Docenten die me het meest zijn bijgebleven door de schooljaren heen? Mevr. van Vliet en mevr. Huizer van engelse les, dhr. Stoeltie van Wiskunde, dhr. Kuiper van Natuurkunde, dhr. Kelleart van Gymnastiek, dhr. Oskam van Aardrijkskunde, dhr. Voogt van Geschiedenis de concierge dhr. Meijer en directeur dhr. Israël (bedankt voor het biertje :-) Met Laurent Devid heb ik inmiddels contact via deze site gekregen.

Wilhelmina Mavo, 1979

onder godsdienstles gooiden we meestal bloembakken naar buiten, en voor straf moest het schoolplein aangeveegd worden, alle herfstbladeren weg.

onder godsdienstles gooiden we meestal bloembakken naar buiten, en voor straf moest het schoolplein aangeveegd worden, alle herfstbladeren weg. Verder weet ik er niet zoveel meer van, wel dat we vaak stiekem rookte op school, en veel spijpelde, oh ja en concierge meyer.

Wilhelmina Mavo, 1979

?